Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
MSC Dünya liderliğine koşuyor
Dünyanın ikinci büyük konteyner firması olan, Mediterranean Shipping Company (MSC)'de geçen yıl şirket yönetim kurulu başkanlığına terfi eden Gianluigi Aponte’nin oğlu Diego Aponte sektör adına önemli değişimlere imza atmak için çalışmalarına devam ediyor.



1970 yılında İsviçre Cenevre merkezli olarak kurulmuş olan bir nakliye şirketi olan Mediterranean Shipping Company (MSC) dünyanın en önemli limanlarında faaliyet gösteriyor. Dünyanın ikinci büyük konteyner firması olan MSC, 1996’dan bu yana 6 kere yılın denizcilik nakliye şirketi seçildi.

Mediterranean Shipping Company (MSC) yeni gemi siparişleriyle 2016 yılında liderlik koltuğuna emin adımlarla ilerliyor. Geçen yıl şirket yönetim kurulu başkanlığına terfi eden Gianluigi Aponte’nin oğlu Diego Aponte sektör adına önemli değişimlere imza atmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Diego Aponte’nin bu görev değişikliği ile şirketin başına gelmiş olması babasının emekliye ayrıldığı anlamına gelmiyor. Yeni görev tanımlamalarıyla birlikte baba Aponte, şirketin konteyner hatları üzerinde yoğun mesai harcarken, Diego Aponte ise limanlara ait konularda tam yetki ile bir numaralı adam olarak görev yapacak.

Diego Aponte, Mediterranean Shipping Company (MSC) şirketine 1997 yılında mühendis olarak girdi ve hızla yükselerek MSC şirketinin Sorrento’daki gemi yönetim birimine geldi. Buradan şirketin Genova’daki merkez ofisinde Latin Amerika ve ABD’nin de arasında bulunduğu neredeyse bütün departmanlarında görev aldı. Diego’nun 2000 yılında kurduğu Terminal Investment Ltd. (TIL) ise konteyner terminali alanında şirkete kattığı en önemli iş kollarından birisi oldu.

Mediterranean Shipping Company (MSC) şirketi şu anda 2.4m TEU’luk 485 gemiyi yönetiyor ve dünyanın en büyük konteyner gemileri arasında olacak 31 adet daha gemi siparişi vermiş durumda. Diego Aponte ile geçen yıldan bu yana büyük adımlar atmaya devam eden Mediterranean Shipping Company (MSC) şirketi, bu performansıyla sektördeki diğer rakipleriyle arayı her geçen gün daha da açacak gibi görünüyor.



Kaynak: Deniz Haber Ajansı
Eklenme tarihi: 06.06.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ASYA Ro-Ro Tur. N..
 GRUP Denizcilik S..
 SETA Denizcilik v..
 LUNA Roro
 YELKEN Denizcilik
 KEREMPE Denizcili..
 MOBİDİK Yatçılık
 MUMCUOGLU Gemicil..
 HACI İBRAHİM HACI..
 ÇEŞME Balik Turu
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim