Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Girne Üniversitesi yeni mezunlarını denizlere uğurluyor
KKTC'nin ve yakın coğrafyanın denizcilik ve havacılık üzerine kurulmuş ilk ve tek üniversitesi Girne Üniversitesi (University Of Kyrenia) 15 Haziran 2015 tarihinde yapılacak mezuniyet töreniyle yeni mezunlarını denizlere, insanlığın hizmetine uğurlayacak.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Girne Üniversitesi'nin denizcilikle ilgili fakültelerinden mezun olan öğrencilerine 15 Haziran 2015 tarihinde saat 18:00'de Girne Turizm Limanı'nda (Girne Yeni Liman) demirli bulunan TEAL Eğitim ve Araştırma Gemisi'nde yapılacak törenle diplomaları takdim edilecek. Halka ve basına açık olacak törende, diplomalarını alacak olan denizcilik öğrencileri, kendilerinden önce mezun olup, dünya denizlerinde görev yapan meslekdaşlarına katılmak üzere denizlere açılacaklar.



Konuyla ilgili bir açıklama yapan Girne Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, bugün otuzdan fazla ülkeden öğrencisi olan Girne Üniversitesi'nin mirasını aldığı kardeş üniversite Yakın Doğu Üniversitesi'nden aldığı bayrağı daha da ileriye taşıdığını, Yakın Doğu Denizcilik Fakültesi'nin yetiştirdiği ve bugün dünya denizlerinde büyük özveriyle insanlık adına çeşitli görev yapan, mezun oldukları okulu ve kazandıkları değerleri asla unutmayan yüzlerce denizciye yaklaşık 60 kişilik nitelikli denizcinin daha katılacağını, dünya denizlerine yelken açan Yakın Doğulu Denizciler geleneğinin Girne Üniversitesi denizcileri tarafından sadakatle, gururla ve onurla devam ettirildiğini, başarı ve şerefle dolu bu geleneğe sonsuz sadakat ve özveriyle katkı koyan öğrencileri, öğretim görevlilerini, çalışanları ve tüm paydaşları saygıyla selamladığını belirtti.

Girne Üniversitesi'nin tüm çalışanlarının, öğrencilerinin, değerli halkımızın ve çok kıymetli basınımızın da davetli olduğu mezuniyet törenine birçok ülkeden gelen öğrencilerin aileleri de katılacak.



Kaynak: Kıbrıspostası
Eklenme tarihi: 15.06.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 KALYON Denizcilik..
 GULNAK Dnz. Nak. ..
 MİDSHİP Maritime
 BİRLEŞİK Denizcil..
 ÇETİNKAYA Denizci..
 SAROS Dalgıçlık H..
 AKSAY
 ATASOY Grup Deniz..
 ARZU Denizcilik v..
 BEYKİM Petrolcülü..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim