Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Mart 2024
Haber
Anket
GAÜ Denizcilik öğrencileri brövelerini aldı
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu bünyesinde 4 yıllık eğitim veren Güverte (Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği) bölümü öğrencileri “GAÜ Brövelerini” düzenlenen törende aldı.

Millenium Senato Hall’de düzenlenen törene GAÜ Rektörü Prof.Dr. Kutsal Öztürk, Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Bölüm Başkanları, Akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan GAÜ Rektörü Prof.Dr. Kutsal Öztürk, “Bugün güzel bir gün, brövelerini takacak olan arkadaşların heyecanları gözlerinden anlaşılıyor. GAÜ ailesi büyük bir aile sizler de bu ailenin bir fertlerisiniz, dolayısıyla hep birlikte başarı için çalışacağız ve daima yanınızda olmaya fikirlerinizi dinlemeye özen göstereceğim” dedi.

İstiklal Marşı

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan GAÜ Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Müdürü, Uzakyol Kaptanı Efdal Safel “Bizim için çok önemli bir günü sizlerle paylaştığımız için çok mutlu ve gururluyuz. GAÜ’lü olmanın heyecanını yaşadığınızı biliyorum, biz sizlere eğitim vereceğiz kendinizi geliştirmek ise sizlere düşen bir görevdir” dedi.



GAÜ Brövesi

Efdal Safel “Genç denizciler, kardeşlerim. Sizler GAÜ Brövesi’ni göğsünüzde gururla, onurla ve sorumlulukla taşırken unutmamalısınız ki; kendinize, ailenize, ülkenize ve dünyaya karşı yerine getirmek zorunda olduğunuz sorumluluklarınız vardır. Bu sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmeniz için de hiç bir eksiğinizin olmaması gerekmektedir” diyerek devam ettiği konuşmasında şunları söyledi:

Denizin tuzu olun

“GAÜ, Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu, Güverte bölümünde alacağınız mesleki eğitim ile denizcilik alanında en yüksek başarıyı yakalayacağınıza eminim. Sizlere güveniyorum. Asla Denizde su olmaya çalışmayın. Denizin tuzu olun. GAÜ ile gidilemeyecek ülke, varılamayacak liman yoktur. Denize, denizciliğe ve denizciye gönül vermiş herkese selam olsun. Hepinize sağlık ve barış dolu bir eğitim yılı dilerim”





Kaynak: Detaykıbrıs
Eklenme tarihi: 24.10.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MY SHIP Group S.A..
 CİNER Marine Ters..
 AYGÜN Denizcilik ..
 AKMAR Denizcilik
 GRANDE Ship Manag..
 DUMAN Gemicilik v..
 ORTAKLAR Gemi Ace..
 SERAKİ Turizm Ltd..
 SENKRON Travel
 GUNGOR Shipping
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim