Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Piri Reis Üniversitesi'nden yüksek lisans yapanlara indirim
Piri Reis Üniversitesi, 2016-2017 öğretim yılı için Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitülerindeki tüm Yüksek Lisans programlarında % 40 doğrudan destek sağlayacak.



Destek, çalışan profesyonellere ve yeni mezunlara yapılacak. Buna ilave olarak üniversite öğrencilere farklı burs imkânları sunmaya devam edilecek ve % 40 olarak doğrudan uygulanan bursun başarılı öğrenciler için farklı kademelerde artırılacak. 2016-2017 eğitim öğretim dönemi için Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde İşletme Yüksek Lisans Programı (Tezsiz-Türkçe), Deniz İşletmeciliği ve Ekonomisi Yüksek Lisans Programı (Tezli-İngilizce), Lojistik ve Tedarik Zincirleri Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) bulunuyor.

2016-2017 eğitim öğretim dönemi için Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde ise Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Yüksek Lisans ve Doktora (İngilizce), Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programları (İngilizce), Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Yüksek Performanslı Deniz Platformları Yüksek Lisans Programı (İngilizce), Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Yüksek Performanslı Deniz Platformları Doktora Programı**, Makine Mühendisliği Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)**, Makine Mühendisliği Yüksek Lisans Programı (Tezli) bulunuyor.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Taner BERKSOY “Enstitünün temel misyonu sosyal bilimlerin tüm alanlarını evrensel nitelikteki bilimsel araştırma ve farklı faaliyetlerle desteklemek, eleştirel düşünceye sahip, evrensel ölçekte araştırma yapabilen ve projeler üretebilen bağımsız araştırmacılar ve bilim adamları yetiştirmek” dedi.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur, “Enstitünün vizyonu, fen bilimleri ve denizcilik alanlarında, ulusal ve uluslararası düzeyde üstün nitelikli, inovasyon ve girişimcilik anlayışı kazanmış profesyoneller ve akademisyenler yetiştirmek, Ar-Ge çalışmalarına öncülük eden, uluslararası çağdaş bir araştırma üniversitesi olmak” şeklinde konuştu.



Kaynak: haber1
Eklenme tarihi: 28.05.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ABC SHIPSTORE D..
 EKOL Denizcilik
 DEKAMAR
 A&G Denizcilik
 DİZMAN Denizcilik
 ONURSAN
 ORSA SU ÜRÜNLERİ
 KALAMIŞ Denizcili..
 İBC GÜLER
 DOJİ Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim