Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Gemide yakalanan kokain Fetö'cü iş adamının çıktı
İskenderun Limanı'nda geçen ay bir gemide 251 kilo 800 gram kokain bulunan konteynerin, FETÖ soruşturması kapsamında Gaziantep'te tutuklanan iş adamının şirketine ait olduğu tespit edildi.

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki limanda geçen ay bir gemide yapılan aramada 251 kilo 800 gram kokain bulunan konteynerin, FETÖ'nun darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Gaziantep'te tutuklanan baba ve oğlunun şirketine ait olduğu tespit edildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, polis ekiplerince, Brezilya'dan İskenderun Limanı'na gelen Mearsk Califorina isimli gemide 26 Temmuz'da yapılan aramada, bir konteynerdeki 9 çanta içinde 229 ayrı pakette ele geçirilen 251 kilo 800 gram kokainle ilgili soruşturma derinleştirildi. Ele geçirilen uyuşturucunun kim veya kimlere ait olduğunun belirlenmesi için çalışma yapan ekipler, gemideki tüm konteynerlerin bilgilerini detaylı incelemeye aldı.Yapılan incelemede kokain ele geçirilen konteynerin, merkezi Gaziantep'te bulunan ve ahşap işleri yapan bir şirkete ait olduğu tespit edildi. Konteynerin ahşap yüklü olduğu ve o bilgi doğrultusunda liman sahasına indirildiği tespit edildi.Bu arada, şirketin sahibi Mehmet Yaşar ile şirket ortağı olan oğlu Harun Yaşar'ın ise "FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak", "terör örgütüne finans sağlamak" suçlarından Gaziantep'te tutuklandığı belirlendi. Her iki zanlı hakkında bu olayla ilgili de soruşturma açıldığı öğrenildi.

GAZİANTEP'TE YAKALANMIŞTI

İskenderun Limanı'nda 26 Temmuz'da bir gemiye düzenlenen operasyonda bir konteyner içerisinde 251 kilo 800 gram kokain ele geçirilmiş, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Öte yandan, şirket sahibi Mehmet Yaşar ile oğlu Harun Yaşar FETÖ'nun darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturması kapsamında 28 Temmuz'da Gaziantep'te gözaltına alınmış ve sevk edildikleri mahkemece tutuklanmıştı. Mehmet Yaşar'ın iş yerinde yapılan aramada gizli kasa içerisinde 43 bin 890 lira ve 450 dolar nakit para olmak üzere toplam 9 milyon 250 bin lira tutarında çok sayıda farklı iş adamı ve firmalardan alınmış çekle birçok dijital materyal ele geçirilmişti.



Kaynak: Milliyet
Eklenme tarihi: 19.08.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 KEREMPE Denizcili..
 BERRGANİ Denizcil..
 JASMİNE COURT Hot..
 SARP Turizm
 AKINTÜRK Ltd. Şti..
 GÜNEŞLİ Denizcili..
 DRAGUT Denizcilik
 İMAMOĞLU Denizcil..
 ADAMARİN Tur. Taş..
 HASRETLER Gemicil..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim