Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
U.N. Ro-Ro'dan ''15 Temmuz Dayanışma Kampanyası''na destek
U.N. Ro-Ro İşletmeleri AŞ, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda İstanbul'dan İtalya'ya gerçekleştireceği seferin tüm gemi navlunu hasılatını, "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na bağışlayacak.

U.N. Ro-Ro İşletmeleri AŞ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'dan Pendik ile Ambarlı ve Mersin'den İtalya'daki Trieste ve Ancona Limanları'na, Pendik'ten Fransa'daki Toulon Limanı'na düzenli ro-ro seferleri gerçekleştiren şirket, darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine ve yaralanan vatandaşlara yönelik yardım kampanyasına destek verecek.

İstanbul'dan İtalya'ya 30 Ağustos'ta sefere çıkacak 240 araç kapasiteli geminin tüm navlun hasılatı, "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na aktarılacak. 30 Ağustos'ta gerçekleştirilecek seferde araçlarıyla yer alan müşterilerin, gönderecekleri yüklerdeki tarife navlun bedellerinin üzerinde ödeme yapmak istemesi durumunda, bu tutar da yine direkt olarak bu kampanyaya gönderilecek.

U.N. Ro-Ro İşletmeleri AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Sedat Gümüşoğlu da açıklamada şunları kaydetti:

"U.N. Ro-Ro olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temel değerlerini, anayasal düzeni ve demokrasi geleneğimizi tehdit etmeye kalkışan 15 Temmuz'daki saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Başbakanlığımızca düzenlenen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına katılmaktan onur duyuyoruz. Bağışta bulunacağımız gemimizin sefer tarihini özellikle 30 Ağustos olarak belirledik. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bu şekilde daha da anlamlı kılmak, şehitlerimizin ailelerine ve yaralanan vatandaşlarımıza destek olmak bizler için bir bağıştan ziyade görev niteliği taşıyor. Bu önemli görevi yerine getirmekten dolayı gururluyuz. Bu vesile ile 15 Temmuz saldırısında hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Yaralı olan tüm vatandaşlarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını umut ediyoruz."



Eklenme tarihi: 19.08.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MEMORIES Yatching
 DERIN Denizcilik
 FAAL Denizcilik
 AYKOP Gemi
 İNKA
 KAYIKHANE
 LİMA Turizm Yatçı..
 ALPAGUL Denizcili..
 STFA Deniz İnşaat
 INKA Crew Managem..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim