Rumlar, o gemi için Türkiye'yi şikayet edecek !
Güney Kıbrıs adına yunus ve balinalar konusunda araştırma gerçekleştirdiği belirtilen “Royal Flash” isimli geminin Türk savaş gemisi tarafından taciz edildiği iddiasıyla Birleşmiş Milletlere şikayette bulunulacağı kaydedildi.
Rum gazeteleri, geçtiğimiz hafta Perşembe günü gerçekleşen olayda Türk “Gelibolu” savaş gemisinin “Royal Flash” isimli gemiyi “Akama” açıklarında taciz ettiğini iddia ederek, olayın Güney Kıbrıs’ın BM Daimi Temsilcisi tarafından gönderilecek bir mektupla BM’ye şikayet edileceğini yazdılar.
Fileleftheros, olayın Türkiye basınında da yer aldığını ve geminin Türk karasularına girdiğinin iddia edildiğini savunurken Rum polis yetkililerinin ise yaptıkları açıklamada, geminin Türk karasularına geçmediğini öne sürdüklerini yazdı.
Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz
Kurumsal Üyelerimiz
AKAR Deniz
MERİDYEN Denizcil..
AKAYLAR Denizcili..
GENÇ KAPTAN DENİZ..
AKAR Shipping
STATU Gemi Kirala..
FERAH TUR. Sey. İ..
ALEV Deniz Taşıma..
EMİROĞLU Denizcil..
DRAGUT Denizcilik
...