Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
UDHB Müsteşar Yardımcılığına Ahmet Selçuk Sert atandı
Selçuk Sert, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atandı TÜRK Hava Yolları'nın (THY) havacılığın yan faaliyetlerini ayrı bir şirket bünyesinde gerçekleştirme amacı doğrultusunda Kasım 2008’de kurduğu TGS Yer Hizmetleri A.Ş'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Selçuk Sert, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atandı.

BİNALİ YILDIRIM'LA ÇALIŞTI

Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir'de girdiği yerel ve genel seçimlerde kampanlarını yürüten Ahmet Selçuk Sert, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Gaziemir'den belediye meclis üyesi seçildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atanan Sert, 657 sayılı kanuna göre görev yapacağı için bugün meclis üyeliğinden istifa dilekçesini gönderdi.



İTÜ MEZUNU

56 yaşındaki Sert, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği'nden mezun oldu. İstanbul ve İzmir'de askeri ve sivil rütbelerde mühendis olarak görev yaptıktan sonra Ulaştırma Bakanlığı Denizcilik Müsteşarlığı'nda Samsun Antalya ve İzmir Bölge Müdürlüğü görevlerinde bulunan Sert'in sorumluluk alanının denizcilik olacağı belirtildi.

AHMET SELÇUK SERT KİMDİR

1960 yılında İstanbul’da doğan Ahmet Selçuk Sert, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra, 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden (İTÜ) Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisi olarak mezun olmuştur.

İstanbul ve İzmir’de, askeri ve sivil olmak üzere farklı rütbelerde mühendis olarak görev yapan Sert, akabinde Ulaştırma Bakanlığı Denizcilik Müsteşarlığı’nda Samsun, Antalya ve İzmir Bölge Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.

Takip eden yıllarda ise, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Genel Sekreter Yardımcılığı ve İzmir Banliyö A.Ş.’nin (İZBAN) kurucu Genel Müdürlüğü görevlerini ifa etmiştir. Bugüne dek, Türk Hava Yolları'nın (THY), havacılığın yan faaliyetlerini ayrı bir şirket bünyesinde gerçekleştirme amacı ile Kasım 2008'de kurduğu TGS Yer Hizmetleri A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görevli bulunan Ahmet Selçuk Sert, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atanmıştır.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu üyesi de olan Ahmet Selçuk Sert evli ve iki çocuk babasıdır.




Kaynak: ensonhaber
Eklenme tarihi: 21.10.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 KAMAN Denizcilik ..
 KAPTAN ACAR Yatçı..
 SUDE Denizcilik
 YAĞMUR Deniz Tasi..
 SANOVEL İlaç
 ANTMARİN A.Ş
 MIRAGE
 SOLAR Gemi Kurtar..
 NES TEKNOLOJİ
 APEKS Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim