Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
RTEÜ Denizcilik Fakültesi, YASA Denizciliği ağırladı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Denizcilik Fakültesi VI. Kariyer Günleri kapsamında 2 ARALIK 2016 Cuma günündeki konuğu YASA DENİZCİLİK oldu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Denizcilik Fakültesi VI. Kariyer Günleri kapsamında 2 Aralık 2016 Cuma günündeki konuğu,YASA DENİZCİLİK oldu. 2 Aralık Cuma günü gerçekleşen oturuma Yasa Denizcilik’i temsilen Yasa Bulk Personel Müdürü Kpt. Muammer Bıçakçı ve Yasa Tanker Personel Müdürü Kpt. Faruk Celayir katıldılar. Oturum Yasa Denizcilik’in tanıtım filminin gösterimiyle başladı.



Muammer Bıçakçı konuşmalarına DENİZCİLİK FAKÜLTESİ’nde bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğunu dile getirerek başladı. Yasa Denizcilik’in 1999 yılında Yalçın Sabancı tarafından kurulduğunu ve ilerleyen yıllarda sektörde geniş bir alana yayıldıklarını anlatan Sn. Bıçakçı filolarının kuru yük (bulk) ve tanker olmak üzere ikiye ayrıldığını belirtti. Kuru yük filosunda 18 tane geminin bulunduğundan bahseden Sn. Bıçakçı gemilerinin 3 tanesinin Türk bayraklı ve 15 tanesinin Marshall Adaları bayraklı olduğunu, ve 4 tane de tanker gemilerinin olduğunu ve bu gemilerin dünyanın her tarafına sefer yaptığını anlattı.



Ardından sorulan sorulara istinaden YASA Denizcilik olarak eğitime çok önem verdiklerini ve bu nedenle birçok firmanın sahip olmadığı ayrı bir eğitim departmanına sahip olduklarının altını çizerek belirtti.

Gemiye katılacak zabit ve personele mutlaka aşinalık eğitimleri verdiklerini ve ayrıca süresi 10 güne kadar uzayan sertifikalı eğitim programları (TypeSpecific ECDIS eğitimi vs.) sunduklarından bahsetti.

Şirketin stajyer politikasından ve stajyere verilen eğitimden söz eden yetkililer; onlarla uzun vadede çalışmayı, filolarını onlara teslim etmeyi hedeflediklerini ifade etti. Stajyerini muhafaza eden bir firma olduklarını belirten değerli konuklar gemideki performansı iyi olan stajyerlerle zabitlik ve kaptanlık hayatlarında mutlaka çalışmayı hedeflediklerini belirttiler.

Her okula eşit olarak yaklaştıklarının altını çizen katılımcılar her sene olduğu gibi bu sene de RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ ’nden stajyer alacaklarını sözlerine eklediler.

Son olarak stajyerlerden beklentilerini anlatan konuklar, toplantının sonlarına doğru genç denizcilere tavsiye ve öğütlerde bulundu. Soru cevap bölümüyle devam edilen oturumda öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan değerli katılımcılara teşekkür plaketi takdim edildi. Gayet sıcak bir ortamda geçen oturum toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.



**************************

KONU İLE İLGİLİ ÖNCEKİ HABERLERİMİZ;
- R.T.E.Ü. Denizcilik kariyer günlerinde 3 firmayı ağırladı
- RTEÜ Denizcilik Fakültesi, Er Grup Denizciliği ağırladı
- R.T.E.Ü. Denizcilik Fakültesi, Bilka Denizciliği ağırladı




Kaynak: www.gemipersoneli.com
Eklenme tarihi: 02.12.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 YAĞCI Denizcilik
 GRANMAR Denizcili..
 ATİPOST Turizm Lt..
 ORTAKS Shipping c..
 GİSAN Gemi
 YEŞİL DALYAN Deni..
 DEK Shipping
 UZMAR Uzmanlar De..
 UFUK DENİZ Gemici..
 CAPT.ELSEK Intern..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim