Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
GAÜ, denizcilik öğrencileri için bröve töreni gerçekleştirdi
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu bünyesinde 4 yıllık eğitim veren Güverte (Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği) bölümü öğrencileri düzenlenen törenle “GAÜ Brövelerini” aldı.



GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs, Millenium Senato Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Müdürü Bayram Ali Tavlayan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, ilk olarak bölüm öğrencileri konuşma gerçekleştirdi. Ardından, Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Müdürü Bayram Ali Tavlayan, denizcilik mesleğini ve önemini öğrencilere anlatarak, ileride yapacakları mesleğin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, hayatlarında tüm öğrencilere başarılar dilediğini söyledi.

GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk geçekleştirmiş olduğu konuşmasında, ilk olarak geçtiğimiz aylarda vefat eden Merhum Kaptan Efdal Safel’i anma konuşmasını gerçekleştirdi. Öztürk konuşmasının devamında, GAÜ’nün Denizcilik alanına çok önem verdiğini belirterek, GAÜ Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu’nun fakülte olma yolunda ilerlediğini ve kısa zaman içerisinde bu hedefe ulaşacağını söyledi. Denizcilik Fakültesi’nin kurulumun ardından bünyesinde birçok geleceğe yönelik meslek gruplarını yetiştirecek olan yeni bölümlerin de yer alacağını ifade eden Öztürk, dünya çapında denizcilik alanında daha da ses getireceklerini vurguladı. Öztürk konuşmasının sonunda, tüm öğrenciler ile gurur duyduğunu bildirerek, mezuniyet sonrası bu gururun daha da artacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler denizcilik yeminlerini ederek, Rektör Prof. Dr. Kutsal Öztürk ve bölüm akademisyenlerinden brövelerini aldı.



Kaynak: İHA
Eklenme tarihi: 13.01.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 GROUPSEA Deniz Ta..
 SERPEN Shipping
 ARAZLAR Denizcili..
 ATASOY Grup Deniz..
 ONUR Deniz Nakliy..
 MARVEL Uluslarara..
 ERŞEN Denizcilik
 RİZE İPEKYOLU Den..
 TRANSATLANTIK Den..
 EFEMAY Denizcilik..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim