Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
CNR Avrasya Boat Show başlıyor
İstanbul'da, aileniz ve arkadaşlarınızla gezip ziyaret edebileceğiniz yerler listesine, önümüzdeki 10 gün boyunca sürecek olan CNR Avrasya Boat Show’u yazabilirsiniz. İşte birbirinden güzel yatlarıyla CNR Avrasya Boat Show...



Yerli ve yabancı deniz tutkunlarının değişmez adresi “CNR Avrasya Boat Show-Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı”, 10 Şubat 2017 tarihinde VIP açılış günü ile önce medya mensuplarını, iş ve sanat dünyasından özel konuklarını ağırlayacak. CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek olan fuar, 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında tüm ziyaretçilere açık olacak.



Milyon dolarlık süperyatların dünya ve Türkiye tanıtımlarına ev sahipliği yapacak olan fuarda, 1000’den fazla markayı temsil eden, 300’ün üzerinde birbirinden değerli yelkenli, megayat, süperyat ve katamaran sergilenecek. Sektöre ait tüm aksesuar ve donanımların da yer alacağı CNR Avrasya Boat Show, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde 85 bin metrekarelik alanda organize edilecek.

Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) ve Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) üyesi olan CNR Avrasya Boat Show; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile KOSGEB ve İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından da destekleniyor.

Her türlü teknenin sergileneceği fuarda, amatör denizciler için daha az bütçeyle sahip olunabilecek tekneler de yer alacak. CNR Avrasya Boat Show’da Princess, Sealine, Hanse, Azimut, Moody, Prestige, Dufour, Jeanneau, Azuree, Sunseeker gibi dünya markalarının en iddialı motoryat ve yelkenlileri sergilenecek. Ayrıca amatör balıkçılık malzemeleri, deniz tekstil ürünleri, dalgıç malzemeleri, şişme bot, jetski gibi denizcilik sektörünü ilgilendiren her türlü donanımı bulmak mümkün olacak.



Ata Demirer konuk olacak!

CNR Avrasya Boat Show, birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Deniz ve tekne tutkusuyla tanınan ünlü oyuncu Ata Demirer, CNR Avrasya Boat Show’un VIP açılış gününe katılacak. Ata Demirer’e, senaristliğini ve oyunculuğunu üstlendiği “Olanlar Oldu” filminde, denizcilik sektörüne yaptığı katkılardan dolayı “DENTUR Sektör Özel Ödülü” verilecek.

Ünlü besteci ve piyanist Tuluyhan Uğurlu, CNR Avrasya Boat Show ziyaretçileri için konser verecek. Müzik yeteneği 4 yaşında keşfedilen ünlü sanatçı, aynı yıl İstanbul Belediye Konservatuvarı piyano bölümüne kabul edildi. Türk sanat camiasının en önemli piyano sanatçılarından olan Tuluyhan Uğurlu, 12 Şubat günü sevenleri ile CNR Avrasya Boat Show’da buluşacak.

‘’Doğu Akdeniz Yatçılığı’’, ‘’Metal Tekne İmalatı’’ gibi denizcilikle ilgili pek çok konunun konuşulacağı seminerler düzenlenecek. Fuarda, ip parkuru, tırmanma duvarı gibi etkinliklerle ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatılacak. CNR Avrasya Boat Show kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerde ziyaretçilere sürpriz hediyeler de verilecek.



Ayrıca, yat kiralama konusunda müşterilerine dünya üzerinde 14.250 tekneyi ve Türkiye’de 800 tekneyi, 681 marinada tek bir web sitesi üzerinden kiralayabilme imkanı sağlayan Book The Boat, CNR Avrasya Boat Show’da deniz severlerle buluşuyor. Yelkenli, katamaran, gulet ve motoryat olmak üzere toplam 4 tekne tipinde, yat kiralama hizmetlerinden faydalanabilme imkanı sağlayan Book The Boat, CNR Avrasya Boat Show HALL 3 C02’de ziyaretçileriyle buluşacak.






Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 10.02.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 METE KARDEŞLER De..
 TEAM SHIP Crew
 İMTRANS Denizcili..
 EMİROĞLU Denizcil..
 ANKA Denizcilik
 MARİST Shipping
 CM Denizcilik San..
 ALTERNATİF Denizc..
 ARMADOR Denizcili..
 RİMİT Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim