Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Demir alan gemiye uyuşturucu baskını
İstanbul Polisi son bir haftada düzenlediği 5 ayrı operasyonda piyasa değeri 30 milyon lira değerinde 70 kilo uyuşturucu yakalandı.Pendik limanından demir almak üzereyken durdurulan bir gemide bulunan TIR çekicisi üzerinde dedektör köpeklerle yapılan aramada ise 300 bin Ecstasy hap ele geçirildi.



İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen hafta Bakırköy, Başakşehir, Büyükçekmece ve Pendik'te düzenlediği operasyonlarda uyşuturucu satıcılarına ağır darbe vuruldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri 8-14 Nisan tarihleri arasında 5 ayrı operasyona imza attı. İlk operasyon, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirildi. Havalimanı'nda konuşlanan "profil analiz uzmanları", Brezilya'dan gelerek Paris'e giden 22 yaşındaki A.M.C isimli yolcuyu şüpheli olarak değerlendirip incelemeye aldı. Yapılan üst aramasında üzerinden bir şey bulunamayan Brezilyalı gencin valiz aramasında ise valizin gizli bölmelerine zulalanmış 14 kilo 344 gram kokain ele geçirdi.

KARGOYA VERİLEN ÇANTALARDA 4 KİLO AFYON SAKIZI

Uluslararası bir uyuşturucu şebekesinin uyuşturucu kuryesi olduğu tespit edilen Brezilyalı genci gözaltına alıp emniyete götüren narkotik timleri, Başakşehir'de peş peşe düzenlediği 2 ayrı operasyonda ise kargoyla Avustralya'ya gönderilmek üzere paketlenen çantaların içerisinde 4 kilo 466 gram Afyon sakızı ele geçirdi.

AYAKKABI KALIBI ZULASI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin diğer bir operasyonu Büyükçekmece'de oldu. Lüks bir dairenin uyuşturucu deposu olarak kullanıldığını tespit eden ekipler, yaptıkları fiziki takiplerin ardından baskın düzenlediği lüks dairede ayakkabı tabanı şekli verilmiş kalıplar halinde 10 kilo 300 gram kokain ele geçirdi. Şebekenin, kokain kalıplarını kurye olarak kullandığı şahısların ayakkabılarına zulalamayı planlandığı tespit edilen operasyonda evde bulunan 5 şüpheli gözaltına alındı.

GEMİDEKİ TIR'DA ZULA

Pendik'te düzenlenen baskında ise polisin takibi sonucu limanda bir gemi demir almak üzereyken durduruldu. Gemi de bulunan TIR'ı şüpheli bulan ekipler gemiye çıkarak, uyuşturucuya duyarlı dedektör köpekler "Gold" ve "Maya" ile aramalarda bulundu. TIR çevresinde dolaştırılan dedektör köpek "Maya" şoför mahalinde tepki verdi. TIR'ın kupasındaki döşemeler sökülünce, 38 kilo ağırlığında, 300 bin adet ecstasy ve 11 kilo kokain ele geçirildi. Uyuşturucu hapların üzerinde, bakma, duyma, konuşma işaretlerinin bulunması dikkat çekti. TIR'ın yükü olmadığı ve başka bir ülkeye satıldığı için gemiye yüklendiği öğrenildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Narkotik timlerinin düzenlediği 5 operasyonda 8 şüpheli gözaltına alınırken, ele geçirilen uyuşturucunun değerinin 30 milyon lira olduğu öğrenildi.



Kaynak: Milliyet
Eklenme tarihi: 16.05.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 EGE KUMANYA
 TEB Denizcilik
 NEGMAR Denizcilik..
 ARAS Deniz İnşaat..
 ETA Petrol A.Ş.
 KÜÇÜKPRENS gezi t..
 TRANS KIBRIS
 MUSTAFA OKAN OĞUL..
 BYZAS Turizm
 AR-GAZ
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim