Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
24 Nisan 2024
Haber
Anket
Türk Gemi İnşa Sanayicileri, hedef büyüttü
Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ve Amerikan Türk Konseyi'nin (ATC) 36. Ortak Yıllık Konferansı, Washington Büyükelçilik Binasında verilen Resepsiyon ile başladı.

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın ev sahipliğinde verilen resepsiyona, Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Genel Müdürü Temel Kotil, Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Alpman, Türk ve Amerikalı iş adamlarının yanı sıra devlet temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Resepsiyonun açılış konuşmasını yapan Büyükelçi Serdar Kılıç, Türkiye ve ABD ilişkilerinin son dönemde bir ivme kazandığını belirterek, iş dünyasının katkılarıyla bu ivmenin pozitif olarak artacağını söyledi.

TÜRK GEMİ İNŞA SANAYİCİLERİ HEDEF BÜYÜTTÜ

DEİK/Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ve American Turkish Council (ATC) 36. Ortak Yıllık Konferansı'na 15 kişilik bir heyetle katılan Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği, adeta konferansa çıkarma yaptı.

Türk gemi inşa sanayicilerinin ABD pazarından pay almak ve ikili ilişkileri geliştirmek için iyi bir çalışma ekibi oluşturduklarını söyleyen GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, "ABD Donanması'na ait askeri gemilerinin Türkiye'de bakım-onarımı konusunda yapılabilecek alt yapı çalışmalarını muhataplarına sunacaklarını" kaydetti.

Akdeniz ve Karadeniz çanağı ile Afrika Boynuzu bölgesinde bulunan ABD Donanması'na ait gemilerin Türkiye'de bakım-tutum ve onarımını yapabileceklerini söyleyen GİSBİR Başkanı Murat Kıran, bu konuda bölgenin en deneyimli tersanelerine sahip olduklarını söyledi.

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği olarak, Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ve American Turkish Council (ATC) 36. Ortak Yıllık Konferansı'nı iyi değerlendirmek istediklerini ifade eden Murat Kıran, GİSBİR'in tanıtımı ve sunumunu ABD Temsilciler Meclisi Eski Sözcüsü ve Georgia Eyaleti Temsilciler Meclisi Üyesi Newt Gingrich yapacağını belirtti.




Kaynak: Deniz Haber Ajansı
Eklenme tarihi: 22.05.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BALU Yatçılık
 DESE Crew Managem..
 CSR Denizcilik Sa..
 HAY Shipping
 INDEKS A.Ş
 SELEN Denizcilik
 PASİFİK Lojistik ..
 TRIMORYA Denizcil..
 ÖZSAY Deniz nakli..
 YAKAMOZ Denizcili..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim