Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Türk ve Dünya denizcileri 'Altın Çıpa' da buluştu
Dünya denizcilik sektörü, İstanbul Ataköy'de yapılan 12'nci Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'nde bir araya geldi. Türk ve dünya denizciliğinin prestij ödülleri arasında yer alan törende 22 firma ödüle layık görüldü.



Türk denizcilik sektörünün tek uluslararası töreni olan Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri, bu yıl 12'nci kez sahiplerine kavuştu. Deniz Haber Ajansı tarafından düzenlenen Denizcilik Oscarları törenine, dünya denizcileri her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gösterdi. Bu yıl 12'nci kez düzenlenen Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Panama Denizcilik Bakanı Jorge Barakat Pitty'nin onur konuğu olduğu Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne BM Uluslararası Denizcilik Örgütü Afrika Teknik İlişkileri Başkanı William Azuh, Uluslararası Denizcilik Sağlığı Örgütü Başkanı Ileno Denişenko, Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği Genel Sekreteri Francis Zachariae, Riyad MoU Genel Sekreteri Muhammed Şaban Zajzali, Uluslararası Petrol Kirliliği Tazmin Fonu Direktörü Jose Maura Barandiaran, İspanya Kraliyet Ulaştırma Ataşesi Estaban Pacha Vincente, İtalya Sahil Güvenlik Komutanlığı IMO Daimi Temsilcisi Tuğamiral Giampaola Bensai, Avrupa Birliği Gezi Tekneleri Federasyonu Başkanı Amiral Giovanni Carlo ve Olimbo BM Denizde Uyduyla Haberleşme Örgütü Direktörü Moin Uddin Ahmed başta olmak üzere 45 uluslararası örgütün üst düzey yöneticileri ile birlikte 71 farklı ülkeden 600 denizci yer katıldı.

Törenin Bu yıl 12'ncisinin düzenlendiğini ifade eden Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, "Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri törenine bu yıl 71 ülkeden yaklaşık 600 denizci katıldı. Olağanüstü durumlardan geçtiğimiz şu günlerde 5 kıtadan misafirlerimizin bu ödül törenine gelmesi Türkiye için de çok önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle içinden deniz geçen bir şehirden bahsediyoruz. Bu şehirde bir denizcilik ödülleri töreni ve uluslar arası bir ödül töreni. Biz dünyanın başkenti İstanbul'dan dünya denizcilerine ödül dağıtıyoruz. 12'nci kez Altın Çıpa'yı biz misafirlerimizle birlikte denize atacağız" şeklinde konuştu.

Deniz Çevik'in solist olarak sahne aldığı gecede Sinema Senfoni Orkestrası konserinde, Türk ve dünya denizcileri unutulmaz bir gece yaşadı.

Gecenin sonunda ödül törenine geçildi. Türkiye Denizcilik Sektörü Meclis Başkanı Erol Yücel'in Jüri Başkanlığını yaptığı 19 kişilik Altın Çıpa Jüri Heyetinin belirlediği 22 firma Uluslararası Altın Çıpa ödülüne layık görüldü.




Kaynak: Haberler.com
Eklenme tarihi: 09.09.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 B.A.S.K
 GRANMAR Denizcili..
 YENAL Denizcilik
 GULET POINT Yacht..
 DRAGUT Denizcilik
 GEMPO
 CAMUZLAR Sea Prod..
 ZRC Denizcilik
 EREĞLİ Denizcilik..
 C-M Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim