Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Denizcilik dünyası Viaport Marina’yı 'Altın Çıpa' ile ödüllendirdi
Deniz Haber Ajansı tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri'nde sektörün önemli aktörlerinin bir araya geldiği gecede birçok kategoride firmalar ve kişiler ödüllendirildi. Liman Ve Marina İşletmecileri kategorisinde ödüle layık görülen Viaport Marina, en iyi marina işletmesi seçilirken ödülü Via Properties Yönetim kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar aldı.



Dünya denizcilik sektörü, İstanbul'da gerçekleşen 12'nci Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'nde bir araya geldi. Türk ve dünya denizciliğinin prestij ödülleri arasında yer alan törende 23 firma ödüle layık görülürken, 4 kişi ve bir kuruluşa ise başarı plaketi verildi. Viaport Marina’nın da Altın Çıpa Ödülü’nü aldığı geceye 71 ülkeden toplam 600 denizci katıldı.

"Ödül almak gurur verici"

Ödül töreninde konuşan Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar; "Biz denizcilik sektöründe yeniyiz. Ancak yaptığımız işlerle denizciliğe en iyi katkıyı vermeye çalışıyoruz. Öyle ki Viaport Marina’ya bir yaşam merkezi olarak tasarlayıp içine Avrupa’nın en hızlı beşinci roller coaster’ını inşa ettik, İstanbul’un en uzun sualtı tüneline sahip akvaryumunu yaptık, 170 mağazalı alışveriş merkezini hayata geçirdik" şeklinde konuştu.

Viaport Marina’nın son 1 yılda 18 milyon kişiyi ağırladığını belirten Bayraktar, Altın Çıpa ödülü almanın kendilerini mutlu ettiğini ve gururlandırdığını ifade etti.

Marina ile ilgili yapılan bilgilendirmede, dünyanın ilk ve tek 8 fonksiyonlu marinası olma özelliği taşıdığı açıklanırken, proje içerisinde yer alan 750 yat kapasiteli marinanın 170 mağazalık alışveriş merkezi, Türkiye’nin en uzun sualtı tüneline sahip akvaryumu ve Türkiye’nin en büyük açık hava konser alanı Marina Arena'ya sahip olduğu kaydedildi.




Kaynak: İHA
Eklenme tarihi: 13.09.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 HALİKARNAS Denizc..
 CoShip
 MİRA Denizcilik
 MED MARİNE Kılavu..
 BURAK Denizcilik
 ALFA tanker & ACM..
 KURUOĞLU Denizcil..
 ERLER denizcilik ..
 DOKA MARİN Gemici..
 ÜTOPİK Rekreasyon..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim