Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
MEDLOG, filosuna kattığı Türk bayraklı gemilerle büyüyor
MEDLOG Gemicilik ve Ticaret A.Ş., 5’inci gemisi MED SAMSUN’u teslim alarak Türk Bayrağı çekti.

Dünyanın en büyük konteyner taşıyıcılarından MSC’nin “gemi işletmecisi” olarak Şubat 2015’te kurduğu MEDLOG Gemicilik ve Ticaret A.Ş., 5’inci gemisi MED SAMSUN’u teslim alarak Türk Bayrağı çekti. Medlog Gemicilik Genel Müdürü Kaptan Savaş Ercan “Artık dünya denizlerinde dolaşan 400’ü aşkın MSC gemisinin içinde Türk bayraklı gemi sayısı 5’e çıktı.”dedi.



Dünyanın en büyük konteyner taşıyıcılarından MSC’nin Türkiye’ye yatırımları aralıksız devam ediyor. MSC; 2011 yılında Medlog Lojistik, 2015 yılında Medlog Gemicilik ve Asyaport ile ülkemize olan güvenini bir kez daha ortaya koydu.

Müşterilerine sunduğu kapıdan kapıya hizmetin kalitesini artırmak ve Türkiye limanlarında konteynerin ulaşamadığı noktalara konteyner ulaştırma hedefi ile yola çıkan Medlog Gemicilik; müşterilerine hem ihracat, hem de ithalat ayağında uluslararası rekabette yeni seçenekler sunmak için filosunu genişletiyor. Medlog Gemicilik, en son Şubat 2017’de bünyesine kattığı MED ÇERKEZKÖY ve MED ÇORLU konteyner gemilerinden sonra, 196 metre boyunda, 2200 TEU kapasiteli MED SAMSUN konteyner gemisini de Türk Bayrağı çekerek teslim aldı.



Medlog Gemicilik Genel Müdürü Kaptan Savaş Ercan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “2015 yılında MED TEKİRDAĞ adlı gemimizi satın alarak faaliyetlerimize başladık. Daha sonra MED DENİZLİ gemisini filomuza kattık. Ardından MED ÇERKEZKÖY ve MED ÇORLU gemilerini de filomuza ekleyerek bu yıl içerisinde 4 gemiye ulaştık. Şimdi ise 5’inci gemimizin gururunu yaşıyoruz. Artık dünya denizlerinde dolaşan 400’ü aşkın MSC gemisinin içinde Türk bayraklı gemi sayısı 5’e çıktı. Bu feeder gemilerimizle lokal ve transit yükleri Asyaport’a yönlendiriyoruz. Yani daha önce Pire’ye giden ana gemiler artık ülkemizden aktarma yapıyor. Bu operasyon, uluslararası rekabette Türkiye’yi bir adım öne çıkarıyor. Ana gemi demek, arkasından gelecek onlarca feeder gemi demektir. Bu da limanlarda daha fazla hareket, daha fazla net döviz geliri ve daha fazla istihdam anlamına gelir. Daha fazla ana gemi, Türkiye’deki ithalatçı ve ihracatçının daha hızlı ve daha ekonomik şartlarda hizmet almasını sağlayacaktır.” dedi.

Ercan sözlerine şöyle devam etti: "Türk bayrağını gururla dalgalandırdığımız bu süreçte, 5 gemiye ulaşan filomuzla yolumuza hızla devam ederken, başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan, Sayın Müsteşarımız Suat Hayri AKA olmak üzere tüm bürokratlarımızın desteklerini yanımızda hissetmek bize ilham ve güç vermiştir. Aldığımız bu ilham ve güç ile dünya denizlerinde gururla dalgalandıracağımız Türk bayraklı gemilerle filomuzu daha da büyütecek, Türk ithalat ve İhracatçısına her zaman verdiğimiz kaliteli servis ve hizmetlerle yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz."




Kaynak: Deniz Haber Ajansı
Eklenme tarihi: 20.10.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 HAKER Turizm Otel..
 GEMAK Şirketler G..
 RİZE İPEKYOLU Den..
 LORİ Denizcilik
 EGE BİRLİK Taşıma..
 REYSAŞ Denizcilik
 NEGMAR Denizcilik..
 ONUR Deniz Nakliy..
 RABİA Denizcilik
 ERC Denizcilik Lt..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim