Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Gerard Depardieu'nun balıkçı teknesi Tuzla'da yata dönüşüyor
Deniz ve balıkçılık tutkusuyla da bilinen dünyaca ünlü sanatçı Gerard Depardieu, Fransa’da bir arkadaşından aldığı ton balığı av teknesini yeniden dizayn edip gezi yatı yaptırmak için Türkiye’ye getiriyor.



Cumhuriyet'in haberine göre, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Bayrak, Gerard Depardieu’nun teknesi ile ilgili yolarak yaptığı açıklamada, " Gecemizin konuğuydu. Eski bir balıkçı teknesini almış ve burada yeniden dizayn ettirerek gezi yatı haline getirilecek. Türk Yat Dizayneri Turhan Soyaslan çizimlerini yapıyor. Şu anda dizayn safhasında. Yat tasarımları yapan öğrencilerle bir gece geçirdi çok güzeldi.Modifeye bir dizayn yapılıyor.Gecede kalkan,ve lüfer balıklarımızı yedi ve çok lezzetli buldu. Büyük ihtimalle yatı Tuzla’da yapılacak” dedi.

Yatları ile birçok kez Cannes’te fotoğraflanan ünlü sanatçı Depardieu, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği'nin davetlisi olarak katıldığı VI. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması gecesinde, yeni teknesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gerard Depardieu denizde huzur bulup dinlendiğini belirterek “Teknelerle aram çok iyi. Denizi seviyorum. Huzur buluyorum. Bu nedenle Fransa'da bir dostuma ait klasik balıkçı teknesini de aldım ve bu tekneyi gezi teknesine bir yata dönüşürülmesi için Türkiye’ye getirdim. Türkiye’de yatçılık çok ilerlemiş durumda. Ayrıca Avrupa'dan daha hesaplı. Tuzla'da yat yapan tersaneleri gezdim.Yat tasarımı yarışmasında öğrencilerin tasarımları müthişti. Teknemi burada yeniden dizayn edecekler ve bittiğinde Ege’yi gezeceğim” dedi.

Pendik Kurtköy'de yapılan geceye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve gecenin ev sahibi Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Bayrak katıldı. Gerard Depardieu konuklarla sohbet etti, Bakan Zeybekçi’yle sohbet etti.



Kaynak: Birgün.net
Eklenme tarihi: 03.11.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MFS Line
 KAPTANOĞLU Denizc..
 FUL Denizcilik Lt..
 ADA YATCILIK ve T..
 ÖZGÜR GÖRSEV Su S..
 MEMORIES Yatching
 NOVA Shipping
 PEARL NAVAL
 OBA Denizcilik
 SAFİR Gemi Tasima..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim