Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Sanmar, Svitzer’e 2017’de 8 yeni inşa römorkör teslim etti
Sanmar, sahip olduğu 40 yıllık römorkör işletme tecrübesi ile inşa ettiği yüksek teknolojili deniz araçları sayesinde dünya devlerinin dikkatini Türkiye’ye çekmeye devam ediyor…

Sanmar, Svitzer’e 2017’de toplamda 8 yeni inşa römorkör teslim etti. Sanmar’ın 2008 yılından bu yana Svitzer’e teslim ettiği yüksek teknolojili yeni inşa römorkör sayısı ise 15. Svitzer’in 2017 yılında verdiği siparişlerden 2 römorkör Avustralya’da, 3 römorkör de İngiltere’de faaliyette bulunuyor. 2017 teslim römorkörlerin hepsi Sanmar Terminal serisi RAstar 2800E olup 70 ila 80 ton çekme gücüne sahip.



Dünya devi Maersk’ün iştiraki Danimarkalı terminal operatörü Svitzer, Sanmar’a 15 römorkör siparişi dışında, dört yeni inşa römorkör daha sipariş etti. Sanmar’ın ekim ayı sonunda siparişini aldığı bu yeni inşa römorkörler, yaklaşık 30 metre boyunda, RAstar 2900 SX Terminal Serisi olup Robert Allan tasarımına sahip.

Denizde ve limanlarda römorkör işletme ve kılavuzluk hizmetlerinde 40 yıllık tecrübeye sahip olan Sanmar, yüksek teknolojili römorkör inşasında dünyanın lider konumdaki üç üreticisinden biri olarak, dünya devi Svitzer için bu deniz araçlarını üretmeye devam edecek.



Svitzer Hakkında:

Svitzer 1833 yılından bu yana sunduğu römorkör işletmeciliği ve kılavuzluk hizmetleriyle denizde güven ve emniyeti sağlıyor. Denizde ve limanlarda gemi çekim, yedekleme, yanaştırma ve acil müdahale faaliyetleriyle dünya lideri konumunda. Svitzer, dünya çapında 100’den fazla noktada hizmet veren çeşitli tip ve tonajda 430 teknelik bir filoya ve 4.000 kişilik profesyonel bir ekibe sahip.

Sanmar Hakkında:

Sanmar, güvenilir teknoloji ve üretimde dayanıklılık sunan teknik mühendis ve idari kadrosuyla, dünyanın yüksek teknolojili römorkör inşa eden ilk üç üreticisinden biri. Türkiye’ye ve dünyaya sattığı Sanmar serisi römorkörler ve özel amaçlı tekneler, 7 kıtada dünya ticaret filosuna gerek limanlarda gerekse açık denizde hizmet ediyor. Türk limanlarında hizmet vermekte olan çoğu römorkörün Sanmar üretimi olmasının yanı sıra, şirketin Sanmar Denizcilik olarak işletmesini yaptığı kendi filosu, Türkiye’de 7 ayrı liman başkanlığı idari sınırında, yurtdışında ise 3 ayrı ülkede faaliyetlerini sürdürmekte. Sanmar’ın sahip olduğu filo 3 yaş altı olup, 2017 sonu hedef filo tonajı 20 römorkör ile 925 tbp.







Kaynak: Denizhaber.com
Eklenme tarihi: 08.11.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 AVRASYA Dentur
 AYKOP Gemi
 CİHAN Gemi Elektr..
 GENTA
 VİLLA Denizcilik ..
 NOVA Shipping
 İSTANBUL DENİZCİL..
 FENER Denizcilik
 DALICI Denizcilik
 GÜLNAK Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim