Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Mavi denizler subay adaylarını bekliyor
Akdeniz çanağının en güçlü ve modern güçleri arasındaki Deniz Kuvvetleri Komutanlığı; büyüyen gemi, uçak ve helikopter filosuyla birlikte personel açığını kapatmak için harekete geçti.

Deniz Kuvvetleri, 2021 yılında hizmete girmesi beklenen amfibi çıkarma ve helikopter gemimiz TCG Anadolu’nun subay açığını kapatmak için mühendis adaylarına çağrı yapıyor. Donanma; TCG Anadolu’da konuşlanacak F-35B saldırı uçakları ve ATAK helikopterlerini uçuracak pilot adaylarını da bekliyor.



Çeşitli branşlarda

12 fırkateyn, 19 hücumbot, 8 korvet ve 12 denizaltı ile Akdeniz çanağının en güçlü 5 deniz gücünden olan Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yetişmiş subay açığını kapatmak için özel sektörde çalışan mühendislere çağrı yapıyor.

300’ün üzerinde muharip deniz aracına sahip deniz kuvvetleri dünya bahriyeleri arasında gücünü korumak için çeşitli branşlardan mühendisleri bünyesine katmak istiyor. Endüstri, elektronik-elektronik, kontrol-otomasyon, makine, bilgisayar, yazılım, mekatronik, inşaat, çevre, gemi inşa ve harita gibi mühendislik branşlarından mezun olanların, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda güverte, deniz piyade ve deniz istihkam gibi branşları için subay alımı yapılacağı vurgulandı. MİLGEM projesi ile milli gemilerini yapan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, çok az donanmanın sahip olduğu TCG Anadolu’nun hizmete girmesiyle daha çok pilot subaya ihtiyaç duyacak. Adayların arasındaki pilotlara da çağrı yapılıyor.

Gemiye iniş yapabilecek F35B uçakları ile tamamen yerli üretim Atak helikopterlerini kumanda edebilecek pilotları bekleyen deniz kuvvetleri, Türk bayrağını gökyüzü ile deniz arasındaki iki mavinin ortasında dalgalandıracak pilotları bünyesine katmaya hazır.

Deniz Kuvvetleri, ayrıca doktor ve öğretmen gibi branşlar içinde dışarıdan subay alımı yapacak. Başvurular 28 Mart 2018 tarihine kadar Milli Savunma Bakanlığı’nın www.msb.gov.tr adresinden yapılabilecek.




Kaynak: Milliyet
Eklenme tarihi: 16.03.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ADAMOĞLU Denizcil..
 YAREN Denizcilik
 SAAT VE SAAT
 ARAS Gemi Kurtarm..
 SİNOMAR Denizcili..
 TSC Denizcilik
 PAKSOY KARDEŞLER ..
 NEGMAR Denizcilik..
 TURGUT REİS Deniz..
 EREĞLİ Denizcilik..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim