Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
MSC Grandiosa gemisi suya indirildi
MSC Cruises Saint-Nazaire'deki tersanede gerçekleştirilen törenle MSC Grandiosa’yı suya indirdi. İsviçre merkezli MSC Cruises’un MSC Grandiosa gemisinin denize indiriliş töreni ünlü gemi yapım şirketi Chantiers l'Atlantique tarafından Saint-Nazaire'deki tersanede düzenlendi. Gemi, tesliminin gerçekleştirileceği 2019 yılının Ekim ayına kadar üzerindeki diğer çalışmaların tamamlanması amacıyla yüzer havuza alındı.

MSC Grandiosa, MSC Cruises filosuna katılacak olan Meraviglia sınıfındaki üçüncü gemi olacak. Avrupa, Güney Amerika, Körfez ve Güney Afrika Bölgesinde en büyük kruvaziyer gemi şirketi ve alanın pazar lideri olan MSC Cruises’ın üçüncü nesil Meraviglia sınıfı gemisi Kasım 2019’da seferlerine başlayacak.



Gemi bu sınıftaki MSC Meraviglia ve MSC Bellissima'dan daha büyük tonaj ve misafir kapasitesine sahip bulunuyor. Bu şekilde inşa edilecek olan üç Meraviglia-Plus tarzı geminin de ilki oluyor. MSC Grandiosa, MSC Cruises filosuna sadece iki buçuk yıl içinde katılan beşinci gemi olacak. Filo genişletme planının bir parçası olarak şirket, 2027 yılına kadar 14 yeni nesil gemi daha teslim almayı planlıyor.

MSC Grandiosa, Meraviglia sınıfı gemilere özgü olan, daha büyük bir Akdeniz tarzı gezinti alanını da misafirlerin beğenisine sunacak. Diğer özel restoranlarının yanı sıra, sahne ve dans pisti ile empresyonist sanatın sergileneceği L'Atelier Bistrot bar ve lounge alanına ve ayrıca Parisian Bistrot masa ve sandalyeleri ile donatılmış bir terasa sahip olacak. Bu ödüllü gezinti alanı, 98.5 metrelik LED Sky ekranındaki hayranlık uyandıran projeksiyon gösterilerinin yanı sıra, misafirlere yapılacak showlar ile temalı partiler de dahil sürpriz performanslara ev sahipliği yapacak.

Diğer Meraviglia sınıfı gemilerinde olduğu gibi, MSC Grandiosa’da da Cirque du Soleil at Sea ekibi tarafından hazırlanan iki yeni özel gösteri misafirlerle buluşacak. Bu etkinlikler, sanatsal eğlence konusunda dünya lideri konumundaki Cirque du Soleil ile MSC Cruises arasında uzun süredir devam eden ortaklığın bir parçası.

Şubat 2019’da suya indirilecek olan MSC Bellissima gemisinin ardından, MSC for Me uygulamasının yeni özelliği, kruvaziyer sektöründeki ilk dijital kişisel cruise asistanı Zoe’nin hizmet vereceği ikinci gemi MSC Grandiosa olacak. Bu uygulama ile misafirler, Müşteri İlişkileri Departmanına gitmek zorunda kalmadan istedikleri tüm bilgilere kolaylıkla ulaşabilecekler.

MSC Grandiosa, MSC Cruises'a 31 Ekim'de teslim edilecek ve seferlerine 16 Kasım 2019 tarihinde İtalya'nın Cenova kentinden başlayacak. Halihazırda MSC Grandiosa gemisinin seferleri satışa açık olup rezervasyonları devam etmektedir.

MSC Grandiosa Gemisinin Özellikleri:

Gemi ismi MSC Grandiosa
Gemi sınıfı Meraviglia Sınıfı
Teslim tarihi 31 Ekim 2019
Brüt tonaj 181,000 GT
Yatak kapasitesi 4,842
Toplam yolcu sayısı 6,334
Mürettebat sayısı 1,704
Kabin sayısı 2,421
Uzunluk / En / Yükseklik 331.43 m / 43 m / 65 m
Maksimum hız 22.3 knot




Kaynak: Türkiyeturizm
Eklenme tarihi: 08.01.2019




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 İSTANBUL34 Vap. H..
 GİSAN Gemi
 AVRASYA EXPRES
 İMDAT Gemicilik S..
 AKAR Deniz
 İSKOLDEN A.Ş.
 ALFEKS ALESTA Den..
 MASTER Petrol
 ASYA Nakliyat Ve ..
 EFEMAY Denizcilik..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim