Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Samsun - Novorossiysk hattında 2 yolcu gemisi çalışacak
Türkiye'de özel bir firma Samsun - Novorossiysk arasında yolcu taşımacılığı yapmaya hazırlanıyor. 2 adet yolcu gemisini Samsun-Novorossiysk hattında çalıştırmayı planlayan firma bu hedefini gerçekleştirirse Türkiye - Rusya arasında yolcu taşımacılığı yapan tek firma olacak.

Türkiye ile Rusya arasında başlatılan Samsun - Krasnodar uçak seferleri beklediği ilgiyi görmemiş ve kısa sürede seferler iptal edilmişti. Şimdi de özel bir firma Samsun ile Rusya'nın Novorossiysk şehrine yolcu taşımacılığına hazırlanıyor. Firmanın İskenderun Limanı'ndan Suudi Arabistan'a 3 gemi ile yolcu taşımacılığı yaptığı öğrenilirken yılbaşından itibaren Samsun - Novorossiysk arasında iki gemiyle yolcu taşımacığı yapmayı planlıyor.

Firmanın yılbaşından itibaren yolcu taşımacılığı yapacak olan gemilerini Samsun - Novorossiysk hattında çalıştırmayı planladığı öğrenilirken, deniz yoluyla Rusya'ya yapılacak olan yolcu taşımacılığının Türkiye'de tek olacağı vurgulanıyor. Denizyolu ile yapılacak yolcu taşımacılığının Samsun ekonomisine büyük katkı sağlayacağı vurgulanıyor. İki geminin toplamda 300'e yakın yolcu taşıyacağı bilgilerine ulaşıldı.

UÇAK SEFERLERİ BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEMİŞTİ

Samsun ile Karadeniz’in hemen karşı kıyısında bulunan Rusya’nın Krasnodar şehirleri arasında ticareti ve turizmi geliştirmek için Nisan ayında uçak seferleri yeniden başlatılmış, hemen ardından Haziran ayı başında ise iki şehirde çeşitli tanıtım etkinlikleri düzenlenmişti.

15 RUS KADIN 4 GÜN SAMSUN’DAYDI

Yine bu çalışmalar kapsamında Rusya’da ünlü olan 15 kadın blogger Samsun’a gelerek 4 gün boyunca şehrin en işlek noktalarının yanı sıra tarihi ve turistik mekanlarda vakit geçirip çektikleri fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarında yayınlayarak takipçileriyle paylaşmıştı.

TANITIM KRASNODAR’A YARADI

Tanıtım çalışmalarının ardından Krasnodar’dan Samsun’a gelen kişi sayısı düşerken, Samsun’dan Krasnodar’a giden Samsunlu sayısında yaşanan büyük artış ulusal medyada bile gündem olmuştu.

SEFER BAŞINA 10 BİN DOLAR İDDİASI

Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz döneminde başlayan ve her hafta Cumartesi günü gerçekleşen seferler için RusLine havayolu şirketine boş koltuklar için 10 bin dolar ödendiği iddia ediliyordu.

BAŞKAN ŞAHİN ‘DUR’ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Yeni Ekonomi Programı çerçevesinde alınan kamuda israfın önüne geçme çalışmaları kapsamında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yarardan çok zarar sağlayan Samsun-Krasnodar uçak seferlerinin iptal edilmesine karar vererek, seferleri sonlandırdı.



Kaynak: Samsunetikhaber
Eklenme tarihi: 14.11.2019




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ATAK Holding
 TRANSAL Denizcili..
 BATUM Denizcilik ..
 OCEAN Shipping Ap..
 CEVAHİR Kara ve D..
 ORSA SU ÜRÜNLERİ
 ALABANDA Deniz Ta..
 RANA Denizcilik
 CONTAZ Gemi İşlet..
 MİLENYUM Denizcil..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim