Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
İzmir merkezli tankercilik firması kuruldu
Kaptan Coşkun Ağca ve Kaptan Ufuk Erinç ulusal ve uluslararası sektörde edindikleri tecrübelerini “Unic Tanker Ship Management” markası altında sunacaklarını duyurdular.

Unic Tanker İzmir merkezli olarak tüm gemi tonajlarında dünya çapında hizmet vermeye başladı.

2020 yılı tüm ülkeleri hemen her sektörde yeni planlamalar ve stratejiler üretmeye mecbur bırakan zor bir yıl olarak şimdiden tarihte yerini alırken, üretimden tüketime; hizmet sektöründen kişisel alışkanlıklara kadar her konunun yeniden ele alınmasını mecbur kılan küresel bir salgın sorunu karşımıza çıktı.

Bu süreçte denizcilik sektörünün önemi ve gücü daha da değer kazandı. Ulaştırma alanında ülkeleri birbirine yakınlaştıran denizcilik sektörü, özellikle yatırımcıların parlayan yıldızı haline geldi.

Deniz ticaretinin önemini bilenler; bu alanda faaliyet gösteren şirketlerin sunduğu hizmet içeriğini değerlendirirken, deneyimli bir ekip gücünü de beraberinde arıyorlar. Bu doğrultudaki beklentilere paralel olarak; hizmet kalitesindeki çıtanın daima yukarı taşınması gerektiğine inanan bir grup profesyonel, ortak değerler etrafında toplandı. İTÜ Denizcilik Fakültesi (DF) Güverte 1992 mezunu Kapt. Coşkun Ağca ve yine İTÜ Denizcilik Fakültesi (DF) Güverte 1994 Kapt. Ufuk Erinç, ulusal ve uluslararası sektörde edindikleri tecrübelerini “Unic Tanker Ship Management” markası altında sunacaklarını duyurdular.



Yeni şirketin operasyon müdürü İTÜ Denizcilik Fakültesi (DF) Güverte 1999 mezunu Kapt. Uygar Pamuk olurken, proje ve satınalma müdürlüğü koltuğuna ise İTÜ Denizcilik Fakültesi (DF) Makine 2004 mezunu Müh. Serkan Demir oturdu. Şirketin teknik müdürlüğü görevini ise İTÜ Denizcilik Fakültesi (DF) Makine 1999 mezunu Müh. Koray Yaş üstlendi.

Denizde ve karada edindikleri bilgi birikimi ve sahip oldukları iletişim ağının gücünü; günümüz teknolojilerine uygun olarak ve evrensel etik kurallar çerçevesinde yeniden planlayarak, yeni bir yol haritası belirlediklerini belirten Kapt. Ağca, yeni dünyada güvenli rotalarda, başarıları onanmış bir ekiple yol almak isteyen yatırımcıların çözüm ortağı olmayı planladıklarını ve “Sizin işiniz, bizim değerimiz” mottosu ile yola çıktıklarını dile getirdi.

“Sağlıklı bir vücut insan için neyse iyi bir gemi de sektör için o”

Unic Tanker Ship Management Genel Müdürü Kapt. Coşkun Ağca şunları söyledi :

“Sağlıklı vücut insan için neyse, teknik olarak iyi bir gemi de sektör için aynı şeydir. Yatırımcının ticari başarısının olmazsa olmazı, öncelikle teknik açıdan sağlam ve güvenilir bir gemiye sahip olmaktır. Sorunu gidermek kadar, sorunları öngörmek ve bu doğrultuda yatırımcıyı korumak bizim öncelikli sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluk; hem mevcut geminin kabiliyetlerini korumak hem de gemi yatırımı yapmak isteyen yeni yatırımcıları, maksimum fayda ile doğru yatırıma yönlendirmek konularını kapsar. Dolayısıyla ileride ortaya çıkması muhtemel sorunları öngörebilmek ve engellemek, tıpkı insanın sağlığını koruması kadar önemli ve düşük maliyetlidir. Zaman, para ve prestij kaybına tahammülümüz yok.”

“Makro bakışa sahip işletmeler daha da önem kazanacak”

“Unic Tanker Ship Management olarak işimiz; yeni regülasyonlara hazır olmak, uluslararası kurallara uygun doğru ve hızlı stratejiler üretmek, teknik ve ticari çözümler sunmaktır. Özellikle yaşanan pandemi sürecinde yatırımını korumak, geliştirmek ya da yeni yatırım yapmak isteyen müşteriler için makro bakışa sahip işletme şirketlerinin daha da önem kazanacağını biliyoruz.”

“Şirket içi işleyişlerde denetim faktörünün büyük önem taşıyor”

‘Suezmax’tan ‘handysize’a kadar tüm gemi tonajlarında dünya çapında hizmet vermeyi planlayan Unic Tanker Ship Management ekibi, dünyanın yeni gereksinimlerine ve yakın gelecekte ortaya çıkacak olan yeni ticari anlayışları öngördüklerini belirttiler. Bu yeniliklere karşı her türlü hazırlık girişiminde bulunduklarını belirtirlerken sadece yatırımcı için değil, şirket içi işleyişlerde de denetim faktörünün büyük önem taşıdığını vurguladılar. Bu konuda; “Şeffaflığın vazgeçilmezi olan ölçülebilirlik ve denetlenebilirlik özelliğimiz ile yatırımcının takibini kolaylaştırırken, aynı zamanda işletmeci olarak şirket içi motivasyonumuzu da arttırıyoruz. ‘Unicsshipsoft’ adlı teknolojik uygulamalarla desteklenen özel yazılımımızla kendi gemi işletme modelimizi hayata geçiriyoruz. Tüm adımlarımız, her ayrıntısıyla izlenip denetlenebilecek”




Kaynak: denizcilikdergisi (Kardelen Yılmaz)
Eklenme tarihi: 10.11.2020




Share |




YORUMLARINIZ


Hayırlı uğurlu olsun
Sizinle çalışmak isterim **

Yazan: Uğur Ülgü - 11.11.2020 12:47:14




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BURAK Denizcilik
 TUZLA Tersanecili..
 SEAHAWK Training ..
 MİRAGE Hotel
 THE MOORİNGS Yach..
 ADAMAR Denizcilik
 DENİZSAN
 HİCRİ ERCİLİ Deni..
 ADAFARM Su Ürünle..
 CİHAN Gemi Elektr..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim