Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
26 Nisan 2024
Haber
Anket
Yılport, küresel limancılıkta ‘ilk 10’a koşuyor
Yıldırım Holding’in limancılık grubu Yılport, İngiltere merkezli bağımsız araştırma şirketi Drewry’nin 2020 yılına yönelik hazırladığı ‘Dünyanın en büyük 20 konteyner terminal operatörü’ listesinde 6.3 milyon TEU’luk hacimle 11. sırada yer aldı.



Türkiye’nin önde gelen liman işletmecilerinden Yılport, İngiltere merkezli bağımsız araştırma şirketi Drewry’nin 2020 yılına yönelik hazırladığı ‘Dünyanın en büyük 20 konteyner terminal operatörü’ listesinde 6.3 milyon TEU’luk hacimle 11. sırada yer aldı. Şirket, 2025 yılına kadar dünyanın en büyük 10 liman operatörü arasına girmeyi hedefliyor.

Global liman işletmeciliği sektöründeki başarılarına bir yenisini ekleyen Yıldırım Holding’in limancılık grubu Yılport, Drewry’nin listesine ilk kez 2016 yılında 15. sıradan girmişti. 2017 yılında açıklanan listede 13. sıraya yükselen Yılport, sonraki yıllarda ise 12. sırada yer aldı. Drewry’nin sıralamasında limanların yıllık konteyner elleçleme hacimleri baz alınıyor.

Konuyla ilgili DÜNYA’ya konuşan Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, “2025’e kadar dünyanın en büyük 10 konteyner terminal operatöründen biri olma hedefimize bir adım daha yaklaşmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarının bir parçası olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

10 ülkede 22 terminali var

Yılport Holding’in portföyü; Türkiye’de 5, Portekiz’de 7, İspanya’da 2, İsveç’te 2, Peru’da 1, Malta’da 1, Norveç’te 1, İtalya’da 1, Guatemala’da 1 ve Ekvador’da 1 limandan oluşuyor. Türkiye’de Yılport Gebze, Rotaport, Solventaş ve Gemport, Malta’da Malta Freeport, İsveç’te Gävle ve Stockholm Nord, Norveç’te Oslo, İspanya’da Huelva ve Ferrol, Portekiz’de Aveiro, Leixões, Figueira Da Foz, Lizbon Liscont, Lizbon Sotagus, Setubal ve Tersado, Peru’da Paita, İtalya’da Taranto, Guatemala’da Puerto Quetzal ve Ekvador’da Puerto Bolivar terminallerini bünyesinde bulunduran Yılport, yeni yatırımlar için de fırsat kolluyor.






Kaynak: Dünya (Aysel Yücel)
Eklenme tarihi: 06.08.2021




Share |




YORUMLARINIZ


Çalışanlar
Yıl port çalışanları ilk on içinde yer alıyormu 2020 yılında yıl port ne kadar vergi ödedi ilk on içinde yıl port çalışanlarından kaç kişi On bin TL maaş alıyor. Bunlarıda bilmek isteriz.

Yazan: Yavuz akyol - 8.08.2021 04:37:37




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 YOROZ Agency
 SAMSUN Shipping
 GÜLTER Denizcilik..
 AKSU Su Dağıtım T..
 CANAS Petrol ve G..
 OMSAN Lojistik A...
 FURUNO Denizcilik
 MUMCUOGLU Gemicil..
 KAŞ Diving
 ANKA Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim