Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
25 Nisan 2024
Haber
Anket
Kdz. Ereğli TSO, tersanelerin yeniden canlanması için çalışıyor
Zonguldak’in Eregli Ilçe Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Arslan Keles, ilçede faaliyet gösteren tersaneler bölgesindeki iki tersaneciye tapularinin kazandirilmasinin ardindan, simdi de TPAO’nun Filyos’ta yapacagi yatirimlarla ilgili tedariklerinin Eregli’de ki tersanelerden karsilanmasi için girisimlerinin sürdügünü açikladi.



Kdz. Eregli TSO Yönetim Kurulu Baskani Arslan Keles, ilçedeki tersaneler bölgesinin yeniden canlanmasi için yaptiklari çalismalar hakkinda bilgiler verdi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren hem Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) hem hükümet nezdinde hem de Zonguldak ve Eregli’de çalismalar yürüttüklerini anlatarak, “Bu çalismalarimiz neticesinde özellikle Zonguldak Milletvekilimiz Ahmet Çolakoglu’nun girisimleri ile ilçelimizdeki iki tersanenin tapusunun alinmasini sagladik” dedi.

Baskan Keles, tersaneler bölgesinin canlandirilmasi için TPAO’nun Sakarya Gaz Sahasi ve Filyos bölgesinde yapacagi yatirimlarla ilgili bazi tedariklerinin Kdz. Eregli’de ki tersanelerden karsilanmasi için girisimlerde bulunduklarini ve olumlu neticeler alinmaya baslandigini vurguladi. Keles açiklamasinda su bilgilere yer verdi; “Kdz. Eregli TSO olarak Türkiye Petrolleri Anonim Ortakliginin (TPAO) Filyos’ta yapacagi yatirimlari yakinen takip ediyoruz. Bununla ilgili olarak, TPAO yetkilileri ve bölge milletvekillerimiz nezdinde Kdz. Eregli’deki tersanelerin canlandirilmasi için girisimlerimiz oldu. TPAO tarafindan Sakarya Gaz sahasinda tespit edilen gaz rezervinin karaya ulastirilmasi, burada yapilacak kuyu ve platform çalismalari, boru hatti, karada yapilacak yatirimlar ve özellikle platform servis gemilerinin temini noktasinda Kdz. Eregli’de ki tersanelerimizin kurulu gücü ve tecrübelerinden yararlanmasini istiyoruz. Hem TPAO yetkilileri hem Zonguldak milletvekillerimiz hem de bürokratlarimizla yaptigimiz görüsmeler su ana kadar olumlu sekilde seyir etmektedir. TPAO’nun yapacagi yatirimlarla ilgili ihtiyaç duyacagi yukarida bahsettigimiz birçok kalemin Kdz. Eregli’den karsilanmasi projenin hizli bir sekilde hayata geçmesinde hem ekonomik hem de zaman açisindan büyük fayda saglayacaktir. Ayrica, Kdz. Eregli’de ki tersanelerimizin de yeniden canlanmasini, önemli oranlarda istihdamin artmasina yol açacaktir. Bizler Kdz. Eregli TSO olarak, sürecin takipçisi olamaya devam edecegiz.”

Baskan Keles ayrica Kdz. Eregli tersaneler bölgesi basta olmak üzere ilçeye yapilan ve yapilacak olan yatirimlar noktasinda katki saglayan ve projelerine destek olan herkese tesekkür etti.




Kaynak: Beyazgazete (İHA)
Eklenme tarihi: 04.11.2021




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 FURKAN Denizcilik
 MERİÇOĞLI-1 Yat I..
 TEB Denizcilik
 AKINTÜRK Ltd. Şti..
 EGE BİRLİK Taşıma..
 RANMARİNE Denizci..
 PUTA Denizcilik
 NİSA Denizcilik
 HASRETLER Gemicil..
 V-GO Yachting
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim