Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Türk Armatörler Birliği gücüne güç katıyor
Safir Denizcilik, Ditaş, Cunda Denizcilik, Derin Gemi, Lider Gemi, İskele Denizcilik, Akar Shipping Akkon, Fiber Marine, Yılmar ve TURKON ile Akar Denizcilikten yeni temsilciler Türk Armatörler Birliği'ne katıldı.

Türk Armatörler Birliği denizcilik sektöründeki kapsayıcılığını artırmak ve yeni şirket üyelikleriyle daha geniş bir kitleye hitap edebilmek adına yeni üyelikleri teşvik ediyor. Bu kapsamda sektörün önemli ve kurumsal firmalarından olan Akkon Denizcilik, Fiber Denizcilik ve Yılmaz firmaları bu yıl ve 6 sayılı Yönetim Kurulu kararıyla Türk Armatörler Birliğine üye olarak kabul edilmişlerdir.

Safir Gemi Taşımacılık San. ve Tic. Ltd. Şti.

Safir Gemi, İstanbul merkezli ve gemi işletmeciliğine dair her operasyonu yürüten ve tüm Türk limanlarında acentelik hizmeti veren bir denizcilik şirketidir. Özellikle aktif olunan bölgeler, Karadeniz, Akdeniz, Afrika ve Birleşik Krallık ve Baltık denizidir.

Ditaş Denizcilik

DİTAŞ Deniz İşletmeciliği ve Tankerciliği A.Ş. muhtelif tonaj ve evsafta deniz tankerleri satın alarak, inşa ettirerek veya kiralayarak bunları yurtiçi ve/veya uluslararası ham petrol ve petrol ürünlerinin deniz nakliyatında kullanmak amacıyla, TPAO, İPRAŞ ve Türk Donanma Vakfı tarafından 16.03.1974 tarihinde İstanbul’ da kurulmuştur. Kurucu ortaklardan Türk Donanma Vakfı, TSKGV-Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı na, İPRAŞ ise TÜPRAŞ-Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş.’ye dönüşmüştür.

26.01.2006 tarihinde Enerji yatırımları A.Ş. tarafından satın alınması ile birlikte KOÇ Topluluğu Şirketlerine dahil olmuştur.

Cunda Denizcilik

Cunda Denizcilik, 2008 yılında M. Engin ÖZTURAN tarafından kurulmuştur. Kuruluş amacı Gemi İşletme, Gemi Kiralama ve Acentelik alanında en iyi şekilde hizmet vermektir.

Lider Gemi San. Tur. Nak. ve Tic. Ltd. Sti.

Sektöre 2002 yılında Lider Gemi adıyla kurulduğu günden bu yana alanında uzman kadrosu ile Denizcilik, Lojistik ve Gemi İnşa sektörlerinde her zaman en iyiyi hedefleyerek hizmet vermiş ve en iyisi olma yolunda hizmet vermeye devam etmektedir.

Lider Gemi;Yeni İnşa departmanımızda 12 personel ve taşörenleri ile ülkemize istihdam sağlamaya devam etmektedir. Gemi yönetim departmanımızda ise 41 personelimiz çalışmaktadır.

Medkon Lines

2009 yılında Medkon Denizcilik Sanayi ve Ticaret Ltd Şti. olarak kurulan Medkon Lines, 2012 yılından bu yana Medkon Hat İşletmeciliği Denizcilik ve Ticaret A.ş. ünvanı ve Medkon Lines marka adıyla hizmet sunmaktadır.10 Yılı aşkın süredir deniz ve kara taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren Medkon Lines, konteyner hat servisi, feeder konteyner servisi, kabotaj taşımacılığı, açık yük ve proje taşımacılığı, brokerlik, gemi kiralama, lojistik servis sağlayıcılığı, S&P, forwarding, gemi alım-satım, kara nakliyesi, depo işletmeciliği ve gemi-liman acenteliği alanlarında faaliyet göstermekte olup, müşterilerine taşımacılığın her alanında güvenilir ve çözüm odaklı hizmet vermektedir.

İskele Denizcilik

2008 Yılında İstanbul merkezli bir Armatör ve Yönetim olarak kurulmuştur. Şirket, uluslararası kabul görmüş kalite yönetim standartlarına uygun olarak hem karada hem de denizde profesyonel ve deneyimli insan gücüne sahiptir.

Akar Denizcilik

AKAR GRUP, gemi alım satımı ile ilgili sahiplik, gemi yönetimi ve kiralama hizmetlerini gerçekleştirebilir.

Dürüstlük, güvenilirlik ve yüksek kalite ilkeleriyle sektöre adım atan AKAR GRUP, kurulduğu günden bu yana değişen sevkiyat koşullarını ve değişen müşteri ihtiyaç ve politikalarını öngörerek global faaliyet yelpazesini genişletmiş ve böylece Türkiye’nin en saygın denizcilik işletmeleri arasındaki yerini sağlamlaştırmıştır.

Yılmar Denizcilik

YILMAR Lojistik Gemi Acenteliği Denizcilik ve Ticaret A.Ş., YILDIRIM Grup’un tüm lojistik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 2000 yılında faaliyete geçmiştir.

YILMAR, YILDIRIM Grup’a ait firmaların yaptığı ihracat ve ithalat taşımalarını gerçekleştirmenin yanı sıra gerek Türk, gerekse yabancı üçüncü şahıs firmalarına da rekabetçilik ve güvenilirlik ilkeleriyle hizmet vermektedir.

Fiber Marine

Fiber Marine, bir Nakliye Yönetimi ve Ticaret A.Ş.’dir.Fiber Denizcilik 2016 yılında denizcilik sektöründe kurulmuştur. Fiber Marine’nin amacı profesyonel olarak nakliye ve kiralama ve işlemleridir.

Akkon Line

Akkon Lines, Türkiye denizcilik sektöründe 50 yıllık geçmişi olan Akarlar Denizcilik ortaklığıyla AKKON Deniz Taşımacılığı ve Ticaret A.Ş. çatısı altında, Türkiye ile Libya arasında başlangıçta düzenli konteyner hizmeti vermek üzere yüzde yüz Türk yatırımı olarak 7 Eylül 2018 tarihinde kurulmuştur.



Kaynak: denizcilikdergisi
Eklenme tarihi: 14.08.2022




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 CİHAN Gemi Elektr..
 PEARL NAVAL
 SOYLU Denizcilik ..
 BEK Denizcilik
 SARIOĞLU Denizcil..
 ALEYNA denizcilik
 OBA Denizcilik
 YALİ Denizcilik
 ADRASAN Denizcili..
 DERİN Dalgıçlık
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim