Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Nisan 2024
Haber
Anket
Mısır, İskenderiye limanını Türkiye’ye devrediyor haberi!
'Navabharat Times' kaynaklı habere göre Mısır, İskenderiye limanını Türkiye’ye devrediyor. İki ülke arasında bu konuyla ilgili görüşmeler henüz başlangıç aşamasında. Anlaşmaya varılması halinde Türkiye İskenderiye'yi kontrol altına alabilir.



Navabharat Times'a göre İskenderiye'nin kiralanmasının iki ülke arasında yeni bir ticaret ve lojistik merkezi oluşturacağı söyleniyor. Bu hem Türkiye'ye hem de Mısır'a Afrika'ya yeni bir kapı açabilir.

Mısır, İskenderiye'yi kalkındırmak için Türkiye'nin mali kaynaklarının desteğini alacak. Bu, ülke genelinde yeni iş fırsatları sağlayacak ve ekonomik faaliyetleri artıracaktır.

Uzmanlar, Türkiye'nin bölgedeki deneyimi ve altyapısının İskenderiye'nin konumuyla birleştirilmesiyle daha fazla ekonomik büyüme sağlanabileceğini söylüyor. Bu işbirliği, Mısır'ın ekonomik sorunlarına çözüm bulmanın yanı sıra, Türkiye'nin Afrika'daki işlerini genişletme yönünde de önemli bir stratejik adım olabilir.

İskenderiye üzerinden yapılacak bu işbirliğinin iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilere de olumlu etki yapabileceğini söylüyor.

Şehir, Türkiye'nin Afrika'ya nakliye ve malzeme tedariki için önemli bir liman arayışına son verecek.



Kaynak: gzt.com
Eklenme tarihi: 19.02.2024




Share |




YORUMLARINIZ


hegemonya savaşları
Müslüman dünyası tam bağımsız olabilmek için kendi aralarında işbirliği yapmak zorunda olduklarını anlamaları gerek.Müslüman ülkelerin hepsi birbirini sevmiyor gibi görünsede gerçek çok farklı, olaya nerden baktığınız önemli, tunustan,Cezayir'e baktığınızda tüekiyeyi tam bir amerikan sömürgesi köpeği gibi görürsünüz.türklere sorsan türkiye cumhuriyeti devleti tam bağımsız bir devlet ,,gerçekler çok farklı..bizim içimizde olduğu gibi başka devletlerin içindede küreselcilerin başa getirdiği liderler mevcut...o ülkelerle anlaşabilmemiz zaten mümkün değil, mısır lideri sisiyi küresel siyonistler desteğiyle darbe ile iktidara gelmesi gerçeği değiştirmez.sisi bir.darbeci bile olsa gerçeği görmesi yaşayarak anlaması uzun sürmedi.bu ziyareti izlediğimde mısır liderinin türkiye liderinin ülkesini ziyaretine çocuklar gibi sevindiğini gördüm..çünkü kendisini iktidara getirenlerin ondan neler istediğini gördüğünde küreselcileri değil ülkesini seçtiğini görüyoruz..çünkü siyonist küreselcilere karşı hamle yapmazsa ülkesiyle birlikte kaybedeceğini anlaması geç oldu ama anladı.israilin 1.5 milyon Filistinliyi mısıra göce zorlaması,ve süveyş kanalına alternatif bir kanal açma adına harekete geçmesi mısırın enbüyük gelirinden mahrum kalması ve 1.5 milyon Filistinlilerin mısırda çıkaracağı kaos gerçeği mısırın kendine hızlıca gelmesini sağladı..bundan sonra Müslüman ülkelerin bir araya gelmeye başladığını görmeye başladığımız yıllara girmiş olduk...türkiye tam bağımsız olmasada mücadele ediyor.tayyip Erdoğan alaca kartal tarafından görevden indirildikten sonra oluşacak kaostan sonra 2032 ile 2037 türkiye tam bağımsız olma yolunda büyük bir başarı elde edecek.

Yazan: Alparslan bozkurt - 20.02.2024 11:15:50




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ATA Holding A.Ş.
 DALICI Denizcilik
 YENAL Denizcilik
 AVRASYA EXPRES
 BURTRANS Shipping
 SERVER Denizcilik..
 TRUVA Denizcilik
 KONVOY Denizcilik
 DENİZ-AY Denizcil..
 ATLAS GRUP Denizc..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim