Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Nisan 2024
Haber
Anket
Türkiye'de otelde yaşamanın İngiltere'de yaşamaktan daha ucuz olduğunu keşfetti
İngiltere'nin liman kenti Manchester'da yaşayan Josh Kerr isimli bir genç, Türkiye'nin çok daha ucuz olduğunu söyleyerek, 1 ay boyunca Antalya'daki 5 yıldızlı bir otelde kalmanın İngiltere'de yaşamaktan daha karlı olduğunu açıkladı.



İngiltere'nin liman kenti Manchester'da yaşayan Josh Kerr isimli bir genç, Türkiye'nin çok daha ucuz olduğunu söyleyerek, 1 ay boyunca Antalya'daki 5 yıldızlı bir otelde kalmanın İngiltere'de yaşamaktan daha karlı olduğunu açıkladı.

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan 24 yaşındaki Kerr, İngiltere'de evinin kirası ve faturalarına her ay 950 pound ödediğini söylerken, Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde 1 ay kalmanın maliyetinin ise 944 pound olduğunu dile getirdi. Bu para içerisinde otele gidiş ve geliş olduğunu söylerken otelde 5 yüzme havuzu olduğunu ve yemeklerin de dahil olduğunu aktardı. Otelde birçok bar ve lokanta olduğunu ve SPA merkezi de bulunduğunu söyleyen Kerr, otelin denize de 300 metre uzakta olduğunu söyledi.

"BURADA YEMEKLER HAZIR GELİYOR"

Kerr, "Şaka yapmıyorum. Ben Manchester'da kira, vergi ve faturalar içimn 950 pound harcıyorum. Burada kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği yiyebiliyorum. İçecekler ve atıştırmalıklar da geliyor. Benim İngiltere'de ne işim var ki." ifadesini kullandı.

İLK POZU HAVUZ KENARINDA VERDİ

Kerr, videoda, bir ay boyunca istediği tüm yiyecek ve içeceklerle lüks içinde yaşayabileceğini söyleyince, çevrimiçi seyahat acentesi de genç adama gelip denemesini söyledi. Ancak Kerr'in videoda bahsettiği otel mart ayına kadar açılmadığı için benzer başka bir otele yerleşti.

Kerr, cumartesi günü giriş yaptı ve hafta sonunu havuz kenarında uzanarak geçirdi. Kerr, "Bunu gerçekten yaptığıma inanamıyorum. Oturup yurt dışına her şey dahil programla gitmenin evde yaşamaktan daha ucuz olup olmayacağını merak ediyordum ve öyle olduğu ortaya çıktı." dedi.

"BURADA HERKES ÇOK MUTLU"

Videolarında Manchester'ı şu an kaldığı oteldeki yaşamla karşılaştıran Kerr, "Burada herkes çok daha mutlu. Sanırım herkes tatilde olduğu için." dedi.

Yaratıcı strateji uzmanı olarak çalışan Kerr, kaldığı otelden tam zamanlı çalışmaya devam edecek. Kerr, "Yurt dışında çalışmama olanak tanıyan iş yerim sayesinde sahip olduğum avantajlardan birini kullanıyorum. Günlük çalışma programım hala aynı görünüyor. Türkiye'de saat sadece üç saat ileri, dolayısıyla İngiltere saatiyle 17:00'de (burada 20:00) kimse arama yapmaz umarım. Otelde Wi-Fi var ve kompleksin hemen hemen her yerinde çalışıyor, yani gerçekten istersem havuz kenarındaki bir şezlongda çalışabilirim anlamına geliyor. Odada özel görüşmeler için bir masa var ama ben güneşte egzersiz yapmayı planlıyorum." dedi.

**********************
Gemipersoneli.com yorumu:

Bir zamanlar Romanya, Rusya vb.. bir çok ülke biz Türkler için ucuz ülkelerdi şimdi bizim ülkemiz birçok diğer ülke için ucuz ülke konumuna düştü. Ne demek istediğimi eskiler daha iyi anlar...



Kaynak: Haber7
Eklenme tarihi: 20.02.2024




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 GENÇER Denizcilik
 ELBA Denizcilik
 SEFER Chartering
 ÇAKIROĞLU Denizci..
 KLAS Gemi acental..
 DERİN Dalgıçlık
 KOPUZ Denizcilik
 HM Denizcilik Tic..
 CENK GROUP
 ERDOĞAN Shipping
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim