Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
16 Haziran 2024
Haber
Anket
Queen Victoria gemisi ilk kez Galataport’a geldi
Prontotour ile Türkiye pazarında öne çıkan İngiliz cruise şirketi Cunard’ın Queen Victoria gemisi İstanbul’da bulunan Galataport’a geldi.

Prontotour’un Türkiye temsilcisi olduğu İngiltere merkezli cruise şirketi Cunard’ın Queen Victoria gemisi ilk kez Galataport’a demir attı.



Prontotour Cruise Müdürü Merve Başaran, gemileri tanıtmak için özel kampanyalar yaptıklarını, 20 Mayıs’ta İstanbul’a gelen Victoria’da acente ve basın mensuplarıyla özel bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

“Cruise sektörü hızla büyüyor”

Gemi seyahatinin gelişen teknolojiyle birlikte artık daha konforlu hale geldiğini vurgulayan Merve Başaran, “Gemiler güvenlik, eğlence alanları, kabin tasarımları ve mutfak konseptleri ile kusursuz bir tatil vadediyor. Türkiye’de ise gemi seyahatine ilgi giderek yükseliyor. Artık her yaş grubunun gemiyle tanıştığını söyleyebiliriz. Yaş aralığı genişliyor, başta çocuklu aileler olmak üzere, gençlerin, balayı çiftlerinin yoğun ilgi gösterdiğini görüyoruz. 5 yıldızlı hatta sektörde 6 yıldızlı olarak bilinen her şey dahil otel kalitesinde gemiler var. Öte yandan ülkemizde cruise sektörü hızla büyüyor; iç pazarda talep her geçen gün artıyor, biz de bu doğrultuda rotalarımızı çeşitlendirip seçkin gemi firmalarının ürünleriyle pazarı tanıştırmaya devam ediyoruz. İç pazara her zaman sıra dışı konseptler, ayrıcalıklı rotalar sunmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

“Nehir turlarımız da yine yoğun şekilde tercih ediliyor”

Son yıllarda başta Yunan Adaları olmak üzere Akdeniz coğrafyası, Fiyortlar, Arap Yarımadası, Japonya-Güney Kore, Doğu ve Batı Karayipler, Kanarya Adaları, Güney Afrika’yı içeren programların en çok satış yapılan yerler olarak dikkat çektiğini hatırlatan Başaran, sözlerine şöyle devam etti:

“Cruise tatili ile bavul aç- kapa yapmadan pek çok ülke ve şehri görebilirsiniz. Kara turlarından daha maliyetli olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Üstelik hem deniz hem kültür tatilini birlikte yapabiliyorsunuz. Deniz paketlerimiz dışında nehir turlarımız da yine yoğun şekilde tercih ediliyor. Ren, Tuna, Volga nehirlerini kapsayan birçok keyifli rota bulunuyor. Yılın farklı dönemlerinde düzenlenen nehir turlarının sadık misafir kitlesinin oluştuğunu da söylemeliyim.”

Queen Anne de suya indi!

İngiltere merkezli cruise şirketi Cunard’ın yeni gemisi Queen Anne de 1 Mayıs’ta misafirlerini ağırlamaya başladı. Cunard’ın Victoria ve Anne dışında Elizabeth ve Mary 2 adlarında toplamda 4 gemisi bulunuyor.



Kaynak: turizmguncel
Eklenme tarihi: 21.05.2024




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 RİMİT Denizcilik
 SERAKİ Turizm Ltd..
 EGE Sualtı Gemici..
 LİDER Gemi San.Tu..
 MİNA Denizcilik v..
 GROUPSEA Deniz Ta..
 CAPT.ELSEK Intern..
 GİRİT Yatcilik
 YAĞMUR Deniz Tasi..
 TOPKAPI GROUP
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim