Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
15 Ocak 2026
Haber
Anket
Kamer Denizcilik'ten ''United S'' açıklaması
Kamer Shipping&Trading Co., basına yansıyan bazı haberlerde İspanya kolluk kuvvetleri tarafından yaklaşık 10 ton kokain taşıdığı tespit edilen, 7359149 IMO numaralı UNITED S isimli geminin Türk maliki olarak hatalı biçimde tanıtıldığını ve Türk kamuoyuna yanlış bilgi servis edildiği duyurdu.



Kamer Shipping&Trading Co, “United S” adlı gemiyle firmaları arasında ilişki bulunduğuna yönelik iddialara ilişkin bir açıklama yayınladı.

Kamer Shipping&Trading'den Ahmed Almassi imzasıyla yapılan yeni açıklama şöyle:

“Kamer Shipping & Trading Co. olarak, kurulduğumuz günden bu yana denizcilik sektöründe paydaşlarımıza global ölçekte en üst düzeyde, en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunmak amacıyla faaliyet göstermekteyiz. Sektöre fayda sağlama vizyonumuz doğrultusunda yürüttüğümüz uluslararası ticari faaliyetler sayesinde Türk denizciliğinin gelişimine katkı sunmaktan gurur ve mutluluk duymaktayız.

Ancak son günlerde üzülerek takip etmekteyiz ki, basına yansıyan bazı haberlerde şirketimizin, 11 Ocak 2026 Pazar günü İspanya kolluk kuvvetleri tarafından yaklaşık 10 ton kokain taşıdığı tespit edilen, 7359149 IMO numaralı UNITED S isimli geminin Türk maliki olarak hatalı biçimde tanıtıldığı ve Türk kamuoyuna yanlış bilgi servis edildiği görülmektedir.

Söz konusu haberlerde yer alan iddialar, “açık kaynak gemi kayıtlarında” UNITED S isimli geminin malikinin şirketimiz olduğu yönündeki hatalı bilgilere dayandırılmaktadır. Ancak bu kayıtlar güncel durumu hiçbir şekilde yansıtmamaktadır.

Nitekim UNITED S isimli gemi, 09 Ekim 2025 tarihinde şirketimiz mülkiyetinden tamamen çıkarılarak CAPO MARITIME CO. isimli yabancı bir şirkete satılmış ve aynı tarihte teslim edilmiştir. Teslim sürecinde şirketimiz bünyesinde çalışan hiçbir gemi adamının iş sözleşmesi alıcı şirkete devredilmemiştir. Böylece geminin mülkiyeti ve fiili kontrolü tamamen yeni şirkete geçmiş, gemi ile şirketimiz arasındaki tüm bağlar sona ermiştir.

Açık kaynak gemi kayıtlarının güncellenmesi, alıcı tarafın bayrak ve sertifikasyon değişikliklerini geciktirmesi nedeniyle zaman zaman gecikebilmektedir. Ancak bu durum, şirketimizin adının böylesine ciddi bir suç iddiasıyla ilişkilendirilmesini ve itibarımızın zedelenmesini haklı kılmamaktadır. Bu nedenle, sorumlular hakkında her türlü yasal hakkımızı saklı tuttuğumuzu kamuoyuna bildiririz.

Sonuç olarak, konuya ilişkin bu açıklamamızı kamuoyunun takdirine sunar, şirketimiz hakkında basına yansıyan asılsız haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.”

*****************
KONU İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERİMİZ;
* İspanya, tarihin en büyük deniz uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 10 ton kokain ele geçirdi




Kaynak: 7deniz.net
Eklenme tarihi: 15.01.2026




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 YAKAMOZ Denizcili..
 DESAS A.Ş.
 ABALCO
 SEFER Chartering
 KARTAL Gemi İşlet..
 İDÇ Denizcilik
 NAKLET Ticaret Lt..
 ALFA SİSMİK Deniz..
 KEVSER Denizcilik
 ATLAS GRUP Denizc..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim