Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Feribottaki araç denize düştü !
Yalova İskelesi'ne yanaşan feribottaki bir otomobil denize düştü, araçta bulunan 3 kişi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Yalova seferini yaptıktan sonra Yalova İskelesi'ne yanaşan ‘Kanuni Sultan Süleyman Feribotu'nun yolcu tahliyesi sırasında halat kopunca, bir otomobil denize düştü, bir otomobil de feribot rampasına takılı kalarak düşmekten son anda kurtuldu. Denize düşen otomobilde bulunan 3 kişi görevliler tarafından denizden çıkarıldı.

İstanbul Yenikapı'dan saat 08.30'da 46 araç ve 194 yolcu ile hareket eden ‘Kanuni Sultan Süleyman Feribotu' Yalova İskelesi'ne yanaşarak yolcu ve araç tahliyesine başladı. Bu sırada teknik bir sorun nedeniyle bağlı halatı koptu. Feribot iskeleden açılmaya başlayınca, araç- iniş rampasında bulunan sürücüsü belirlenemeyen 34 AE 8429 plakalı otomobil denize düştü, 34 BL 4772 plakalı otomobil de rampaya asılı kaldı.

Denize düşen otomobilde bulunan 29 yaşındaki Tayfun Çoban ile aynı yaştaki Kağan İdili ve 23 yaşındaki Zehra Melike Yazgan gemi personeli ve güvenlik görevlileri tarafından denizden çıkarılarak Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Kaza sonrası bir süre açıkta bekleyen feribota asılı kalan otomobil kurtarıldıktan sonra feribot iskeleye yanaşarak yolcu ve araç tahliyesini tamamladı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

3 YOLCU TABURCU EDİLDİ

Yalova İskelesi'ne yanaşan ‘Kanuni Sultan Süleyman Feribotu'nun yolcu tahliyesi sırasında halat kopması sonucu denize düşen otomobilde bulunan Tayfun Çoban, Kağan İdili ve Zehra Melike Yazgan, Yalova Devlet Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından taburcu edildi. Bu arada, Kanuni Sultan Süleyman feribotunun kaptanı Özgür Çetin, polis tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

DİĞER ARAÇ SON ANDA KURTARILDI

Bu arada, olay sırasında başka bir aracın daha düşmek üzereyken çekici yardımıyla kurtarıldığı öğrenildi. 34 BL 4777 plakalı otomobilin halatı kopan feribotun iskeleden uzaklaştığı esnada askıda kaldığı kaydedildi.

Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 27.09.2010




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BERGEN Denizcilik
 MP Uluslararası G..
 KASAPOĞLU Yat Tur..
 AKAR Deniz
 TGS Shipping Serv..
 ÇİFÇİLER Denizcil..
 ANKA Denizcilik
 CAPT.ELSEK Intern..
 ONURHAN Denizcili..
 GEMAK Şirketler G..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim