Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
24 Ağustos 2026
Haber
Anket
Hindistan açıklarında gemi battı: 2 kişi kurtarıldı, 22 mürettebat aranıyor
Hindistan’ın Odişa eyaleti açıklarında Panama bandıralı yük gemisinin batması sonucu 24 kişilik mürettebattan 2 kişi kurtarıldı. Çin, Myanmar ve Bangladeş vatandaşlarından oluşan 22 mürettebatı bulmak için denizde arama kurtarma çalışmaları sürdürülüyor.



Panama bandıralı MV Ocean Winner adlı yük gemisi, Hindistan’ın doğusundaki Odişa eyaleti açıklarında seyir halindeyken battı.

Hindistan Sahil Güvenliği tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, geminin batmasının ardından bölgede arama kurtarma operasyonu başlatıldığı bildirildi.

Gemide Çin, Myanmar ve Bangladeş vatandaşlarından oluşan toplam 24 kişilik mürettebatın bulunduğu aktarıldı.

2 KİŞİ CANKURTARAN BOTLARINDA BULUNDU

Sahil Güvenlik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında mürettebattan 2 kişinin cankurtaran botlarında bulunduğu ve kurtarıldığı belirtildi.

Diğer 22 mürettebatın bulunması amacıyla bölgeye 3 geminin gönderildiği kaydedildi. Ekiplerin denizdeki arama çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

PANAMA BANDIRALI DÖKME YÜK GEMİSİ

Hint basınında yer alan bilgilere göre MV Ocean Winner, dökme yük gemisi olarak faaliyet gösteriyordu ve Panama bayrağı taşıyordu.

Geminin neden battığına ilişkin ise henüz açıklama yapılmadı. Arama kurtarma çalışmalarının, kayıp mürettebatın bulunmasına yönelik olarak sürdüğü belirtildi.



Kaynak: Karar (AA)
Eklenme tarihi: 24.08.2026




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MARİNPET Petrol D..
 LUNA Roro
 MARMARA Deniz Taş..
 ADA YATCILIK ve T..
 BARBAROS Yatçılık
 YAKAMOZ Denizcili..
 ÜNLÜ Denizcilik
 VATAN PLASTİK San..
 ORTAKLAR Gemi Ace..
 NECATİ KALKAVAN Ş..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim