Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
17 Eylül 2026
Haber
Anket
Tuğberk İmamoğlu'nun kaptanı Yaşar Kayhan'ın cenazesi Hatay'da defnedildi
Marmara Denizi'nde "Alsu" isimli ticari gemiyle çarpıştıktan sonra batan kuru yük gemisi "Tuğberk İmamoğlu"nun birinci kaptanı Yaşar Kayhan'ın cenazesi, memleketi Hatay'ın İskenderun ilçesinde toprağa verildi.


Defnedilen kaptan Yaşar Kayhan'ın kızı Özlem Günver ve damadı Özgür Günver

İstanbul'da Silivri açıklarında batan 'Tuğberk İmamoğlu' gemisinin hayatını kaybeden kaptanı Yaşar Kayhan'ın kızı Özlem Günver ve damadı Özgür Günver, cenaze sonrası açıklamalarda bulundu. Özlem Günver, kazadan 13 gün sonra babasının cenazesine ulaşıldığını kaydederek "13 gün boyunca sonunun ne olacağını bilmediğimiz bir bekleyiş içindeydik. Üzüntümüz ile sevincimiz bir arada çünkü şükür ki kendisini yerine koyabildik. Arkamızda 9 acıdaş ailemiz daha var. Maalesef onları Silivri'de bıraktık. Dün defalarca konuştuk ve cenazemize katılmak istediler. Biliyoruz ki kalpleri bizimle. Asla onları bırakmıyoruz. Sonuna kadar onlarla beraberiz. Babamın çıkması eminim onlar için büyük bir umut oldu. Artık kayıplarımızı tek tek bulana kadar bir ayağımız hep Silivri'de olacak" dedi.

'DUA EDEBİLECEĞİMİZ BİR MEZARI VAR'

Özlem Günver'in eşi Özgür Günver ise "Kazanın ardından 13 gündür oradaydık. Devletimiz arama-kurtarma çalışmalarında sürekli yanımızdaydı. Çok şükür dua edebileceğimiz bir mezarı var. Diğer 9 aile de artık bizim kardeşimiz, arkadaşlarımız oldu. Kimisi çocuğunu, kimi eşini, kimi de babasını bekliyor. Bir an önce inşallah onlar da bir şekilde bulunur. İnşallah onlardan da hayırlı haberler alırız. Onlarla dayanışma içindeyiz" diye konuştu.


Kaynak: Yenişafak
Eklenme tarihi: 17.09.2026




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 NECATİ KALKAVAN Ş..
 KLAS Gemi acental..
 AKAR Shipping
 PROMOTE A.Ş.
 ÖZGÜN Company
 AK Denizcilik
 ELKENZ Denizcilik..
 IDE Yachting
 ATLAS Gemi İşletm..
 AVŞA ADASI Deniz ..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim