Altınova MYO’da gemi inşaatı öğrencilerine mesleki eğitim
Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı Programı öğrencilerine, İşletmede Mesleki Eğitim dersi kapsamında oryantasyon eğitimi verildi.
Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eren Uyan ve Öğr. Gör. Atilla Baytemür tarafından gerçekleştirilen eğitimde, öğrencilerin teorik bilgilerini iş ortamında uygulamaya dönüştürmelerini sağlayan dersin amacı ve işleyişi hakkında bilgi verildi.
Eğitimde öğrencilerin sorumlulukları, iş yeri kurallarına uyum, devam koşulları ve değerlendirme süreçlerinin yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği, mesleki etik, ekip çalışması ve etkili iletişimin önemi ele alındı.
İşletmede mesleki eğitimin öğrencilere iş disiplini kazandırmasının yanı sıra sektörel beklentileri tanıma ve mesleki özgüven geliştirme açısından da önemli katkılar sunduğu belirtildi.
Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz
Kurumsal Üyelerimiz
CİHAN Gemi Elektr..
ALTINTAŞ Gemi Ace..
BEY Denizcilik
ABALCO
KEREMPE Denizcili..
ERDOĞDU Denizcili..
CAPT.ELSEK Intern..
ADRASAN Denizcili..
YAĞMUR Deniz Tasi..
NES TEKNOLOJİ
...