Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
16 Nisan 2024
Haber
Anket
Aliağa dev gemiyi ağırladı
İzmir'in Aliağa ilçesi Nemrut Körfezi limanlar bölgesinde, yıllık 400 bin TEU kapasiteli TCE-EGE Konteyner Terminali, yeni nesil 294 metre boyundaki dev konteyner gemisine hizmet verdi.

Aliağa, son yıllarda yapılan yatırımlarla Türkiye ve Doğu Akdeniz'in en önemli deniz ticaret noktalarında biri haline geldi. Dünyanın gözde deniz ticaret şirketlerinin uğrak yeri olan Nemrut limanlar bölgesinde 400 bin TEU kapasiteli konteyner terminali ile hizmet veren ve Maersk, Turkon gibi dünya devi deniz taşımacılığı şirketlerini Nemrut Körfezi'ne getiren TCE-EGE, bölgenin deniz ticaretinde etkinliğinin hızla artmasına katkı sağlıyor. Mevcut yıllık elleçleme kapasitesi 400 bin TEU olan terminal, projede toplam 1 milyon TEU'luk kapasite hedefliyor.

TCE-EGE Konteyner Terminali Operasyon Müdürü Tomas Palacios, yaptığı açıklamada dünya ticaretindeki rekabet şartlarının zorlaşmasıyla limanların tedarik zinciri üzerindeki etkisinin sürekli artış gösterdiğine işaret ederek, ürünlerle işletmeleri etkin bir şekilde buluşturabildiği takdirde kullanıcılarına fayda ve fırsat sağlayabildiğini söyledi. TCE-EGE olarak hem modern alt ve üst yapıları hem de operasyon yetenekleriyle çok iddialı olduklarını ifade eden Palacios, "Terminal operasyonundaki deneyimlerimiz ve bilgi birikimimizle kullanıcılarımıza hızlı, güvenilir ve etkin hizmet sunuyoruz. TCE-EGE'nin sahip olduğu alt yapı, yönetim organizasyonu ve deneyimle bölgede Magleby Maersk gibi büyük kapasitedeki gemilere hizmet verebilmekteyiz." diye konuştu.

TCE-EGE Ticaret Müdür Yardımcısı Gül Diril de Nemrut Körfezi'nde faaliyete geçtikleri ilk günden itibaren sundukları hizmetle katma değer oluşturmayı amaçladıklarını belirterek, "Tüm süreçlerimizde müşteri memnuniyetine büyük önem veriyoruz. Terminalimize uğrak yapan gemi acentelerinin yanısıra ihracat ve ithalat firmalarıyla sürekli iletişim halinde olarak, ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi düzenliyoruz." dedi.

Kaynak: Samanyoluhaber
Eklenme tarihi: 04.12.2010




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 INSPEKTOR Marıne ..
 GÜLTER Denizcilik..
 BAYRAMOĞLU Denizc..
 İSTKUM Denizcilik
 HUG Denizcilik
 MOST Denizcilik
 SARP Yat İmalat S..
 ARAS Deniz İnşaat..
 SVR Maritime Corp
 FUL Denizcilik Lt..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim