Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Özay-6 Gemisine saldıran Korsanların görüntüleri !
Geçen yılın Haziran ayında Özay-6 adlı Türk gemisi, Nijerya açıklarına korsanların saldırısına uğradı. Zodyak botlarla geldikten sonra uzun namlulu silahlarla gemiye çıkan korsanların yaşattığı dehşet, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.



Kameralara saniye saniye yansıyan korsan saldırısındaki görüntülerde içinde 6-7 kişinin bulunduğu bir zodyak bot sesizce gemiye yaklaşıyor. Korsanlardan 3 tanesini gemiye bırakan zodyak bot daha sonra uzaklaşıyor. Ellerindeki silahlarla tankere tırmanan 3 korsan gemide terör estiriyor.

GEMİ YAĞCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Uyuduğu için korsan saldırısından habersiz olduğu belirtilen gemi yağcısı Seyfi Ali Yıldırım, baskına hazırlıksız yakalanıyor. Gemi yağcısı Yıldırım, aniden korsanlarla karşılaşınca ölümle burun buruna geliyor.

Kimsenin ortalıklarda görünmemesi üzerine kaptan köşküne çıkan Yıldırım, bu sırada silahlı korsanların eline düşüyor. Korsanlar, yakaladıkları Türk gemicisini kaleşnikof silahların dipçikleriyle öldüresiye döverek parasını ve değerli eşyalarını alıyor.

Daha sonra kaptan köşkünü de silahla tarayan korsanlar gemiyi savaş alanına çevirdikten sonra çalışanlara ait değerli eşyaları da alıp kaçıyor.

GEMİ PERSONELİ SAKLANDI

Bu arada korsanların geldiğini farkeden Özay-6 tankerindeki personel kendilerini güvenli bir odaya kilitliyor. Kimsenin ortalıklarda görünmemesi üzerine gemi içinde rahat hareket eden korsanlar her yeri didik didik arıyor. Buldukları değerli eşyalara el koyan korsanların giderken sağa sola ateş ettikleri görülüyor.

Haber7.com

Eklenme tarihi: 26.05.2011




Share |




YORUMLARINIZ



Birde işe alırken deveye hendek atlatırlar, ahiret soruları arka arkaya sanki bu iş kolay bir iş yan gelip yatıyorsun ya gemide....

Yazan: Türkün kaderi - 28.05.2011 20:34:02



ARKADAŞ VERDİKLERİ MAAŞA BAK?ÇEKTİGİMİZ ÇİLEYE BAK?24.SAAT ÖLÜMLE BURUN,BURUNAYIZ!ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN DİYORUM
Yazan: REMZİ ÇERÇİ - 27.05.2011 21:28:07



Korsanlari maliyeleshdiren va hala onlarin denizlerde kalarak gemicilerin hayatlarini karatmasini isteyen sherefsizlere yuce ALLAH 'in laneti olsun.
Yazan: sabuhi taghiyev - 27.05.2011 12:39:27



rezalete bak arkadaş.
Yazan: omer ozcanli - 27.05.2011 05:36:24



haziran ayında özay 6 gemisinin uğradığı saldırının aynısını 25 mart tarihinde özay 5 gemisinde bende yaşadım.o gemideki arkadaşların psikolojisini en iyi anlayanlardan biri yim tüm olayı yaşayan arkadaşlarıma geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın
Yazan: esat gürkaş - 26.05.2011 23:38:00



Ecdadımızın bu sefil yaratıklar için çekmediği çile kalmamış seferber olmuşlar sırf bunların özgürlükleri için, şimdiki hale bakarsak ingilizler bunlara az bile yapıyor, ALLAH 'ın gariban silahsız yağcısına vur bakalım gün gelir onun çocuklarının ayağının altını öpersin ananı bacını Haçlı kuvvetlerin altından almak için
Yazan: Türkün kaderi - 26.05.2011 19:05:57




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 DİPMAR Gemi Kurta..
 UĞUR Den. San. Lt..
 MİNA Denizcilik v..
 MCE KARGO
 MERYEM ANA Deniz ..
 SANTRA Denizcilik..
 GESTAŞ Deniz Ulaş..
 MİRAGE Hotel
 İSTANBUL34 Vap. H..
 EDITH Yatçılık
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim