Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
16 Nisan 2024
Haber
Anket
Türk Gemiciler kurtarılmayı bekliyor
Libya'ya hayvan yemi götürürken Suriye'nin Lazkiye Limanı yakınlarında karaya oturduğu belirtilen Türk gemisindeki mürettabat kurtarılmayı bekliyor. Kurtarılma isteğini annesine çektiği mesajla ileten “Emran Kayan” yetkililerden yardım istiyor.

Gözü yaşlı anne Muazzez Kayan ise oğlunun kurtarılacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. “Damla K” isimli yük gemisi ile Libya'ya hayvan yemi götüren 12 personel, 29 Şubat'tan bu yana gemide mahsur kaldı. Gemide yağcı olarak bulunan Emran Kayan'ın ailesine bildirdiğine göre, gemi Lazkiye civarlarında karaya oturdu.

Suriye'deki karışıklıklar ve geminin karaya oturması yüzünden perişan olan personellerden Emran Kayan durumu mesajla ailesine bildirdi. Geminin askeri bölgenin yakınlarında karaya oturduğunu bildiren Kayan'ın çektiği mesajlar ise ailesini korkutuyor.

'Suriye'de işler karışıyor' diye başladığı mesajında, durumun gazetecilere aktarılmasını isteyen Kayan, mesajının devamında; Suriye'nin Lazkiye kenti yakınlarındaki askeri birliğin orda 12 personelle hayatlarının tehlikede olduğunu söylüyor.

Mesajı alan gemicinin annesi Muazzez Kayan'ın günlerdir gözyaşı dinmiyor. Mersin'in Akdeniz İlçesine bağlı Karaduvar mahallesinde oturan Muazzez Kayan iki çocuğuyla birlikte oğlunun bilgisayarındaki fotoğraflarına bakarak teselli olmaya çalışıyor. Oğlunun çalıştığı geminin 20 gün önce Lazkiye civarlarında karaya oturduğunu ifade eden anne Kayan, “Şirket yetkilileri ile görüştük. Bu gün yarın gemiyi çekeriz dediler ama bir türlü ulaşamadılar. Şimdi artık hayatlarından endişe duyuyoruz. Yetkililerden yardım istiyoruz” diye konuştu.

Sağlıklı bir şekilde irtibat kuramadıkları oğlunun durumunu mesaj çekerek kendilerine ilettiğini ifade eden gözü yaşlı Anne, “12 kişi olduklarını söylüyor. Gemileri fırtınada alabora olmuş. Savaş yeri olduğu için kurtaramamışlar. Artık hayatlarından endişe ediyoruz. En son Libyaya gitmişler. Suriye açıklarında alabora olunca Lazkiye civarında karaya oturmuşlar.” şeklinde konuştu.

Tgrthaber


Eklenme tarihi: 23.03.2012




Share |




YORUMLARINIZ


teselli ver
ZOR İŞ HACI, SABREDİN... ÇÜNKÜ, CENAB-I ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR...AMİN... GEMİCİLİĞİN DE TADI TUZU KALMADI.. YAZIK YA...

Yazan: emrullah piltan - 25.03.2012 23:15:46


Allah yardımcıları olsun
İşleri kolay değil tamda karmaşanın arasında kalmışlar.Gemi personeli ve Armatör için zor bir durum, Allah yardımcıları olsun.
Yazan: Davut ÖZGÜR - 23.03.2012 23:34:27




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 TEMEL REİS Shippi..
 DENAL Denizcilik
 IMB Shipping and ..
 MAGOSA Kıbrıs Tra..
 ADRASAN Denizcili..
 FIRST GROUP Inter..
 KANLAR Denizcilik
 İLKE Denizcilik
 MS Denizcilik ve ..
 HİLAY Denizcilik ..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim