Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
Hisselerinin tamamını geri aldı
Türkiye’nin önde gelen yüksek performanslı motoryat üreticilerinden Numarine tersanesinin kurucusu ve ortağı Ömer Malaz, Abraaj Group’tan hisselerinin tamamını alarak yeniden şirketin tek sahibi haline geldi.

55-130 feet arasında motoryatlar üreten Numarine Performans Yachts’ın kurucusu Ömer Malaz, 2008 yılında Abraaj Group ile başlattıkları ortaklığın hedefine ulaştığını, tersanelerinin dünya çapında bilinen bir markaya dönüşmesine katkıda bulunduğunu belirterek, “Amacımız dünya çapında marka yaratmaktı. Abraaj, ortak olarak marka değerimizi yükseltti ve Numarine’in ekonomik durgunluktan az zararla çıkmasını sağladı. Bu güçlü ortak, işin daha etkin biçimde devam etmesini sağladı” diye konuştu.

Ömer Malaz, yeni dönemde, şirketin gelişmekte olan en önemli pazarlardaki varlığını güçlendirmeye yöneleceğini ve yeni ürünlerle gelişimini güçlendireceğini söyledi. Malaz, yeni dönemle ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

“Abraaj Capital’a Numarine’e ekonomik durgunluğun olduğu çok zor bir dönemde verdikleri destek ve yardım için, sektörümüzün en zor dönemi olmasına rağmen markamızı dünyada bilinen uluslararası bir marka olarak geliştirmeye devam ettikleri için teşekkür etmek istiyorum. Son 4 yılda uygulayabildiğimiz başarılı planı devam ettirmek artık bizim görevimiz. Numarine’i bir dünya markası yapmak istiyoruz.”

Öncelikli pazarlar

Ömer Malaz, Numarine’i “dünya markası yapma” vizyonu kapsamında öncelikli pazarlar olarak Brezilya, Meksika, Venezüela, Lübnan ve Hong Kong’u belirlediklerini söyledi. Bunların yanı sıra Can, Hong Kong ve Cidde’deki önemli fuarlara katılacaklarını, yeni ürünleri izleyen dönemde ise dünya çapında reklam kampanyaları başlatacaklarını belirtti.

Bu arada Numarine, hedefine ulaşmak için yönetim ve tasarım ekibini de güçlendirdi. Şirket, yeni büyük projelerde Tommasso Spadolini, Can Yalman ve Cenova Üniversitesi’nden Umberto Tagliavini gibi yeteneklerle çalışacak.

istenhaber

Eklenme tarihi: 25.05.2012




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 KINAY Denizcilik
 HAKER Turizm Otel..
 MAK Denizcilik Ti..
 ÖZEL PENDİK YAŞAM..
 CENK GROUP
 ARMADOR Denizcili..
 TEB Denizcilik
 BELUGA Yatcılık
 AYGAZ A.Ş.
 ERS Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim