Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
'Gemi İhtisas OSB' ilçemizi olumsuz etkiler
CHP Yalova/Çiftlikköy İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, ilçede Gemi İhtisas OSB kurmanın büyük bir hata olacağını ve ilçe halkı olarak böyle bir yatırım istemediklerini söyledi

Çiftlikköy’e kurulmak istenen Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için bir tepki de CHP Çiftlikköy ilçe yönetiminden geldi. CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, ilçeye böyle bir yatırımı istemediklerini, ilçenin konut olarak tercih edilen bir yerleşim bölgesi olarak kalması gerektiğini söyledi.

Tamamen Ranta Dayalı Bir Girişim

Bakanlık tarafından ısrarla böyle bir yatırımın yapılmak istendiğini söyleyen Çalışkan, ilçede böyle bir yatırımın büyük bir hata olduğunu söyledi. Başkan Çalışkan, “Kurulmak istenen Gemi İhtisas OSB, yerleşim alanına ve Çiçekçilik OSB’ye çok yakın. Boya, tiner, grit denilen kimyasal kum tanesi gibi tehlikeli maddeler kullanılacak. Ciddi anlamda gürültü çıkaracak. Hâkim rüzgâr yönü Çiftlikköy ve Yalova’ya doğru. Fiziki haritayı değiştirecek kadar hafriyat var. Tamamen ranta dayalı bir girişim. Kesinlikle müsaade edilmemeli. Bu tür yanlış yatırım ve projeler ilçemizin geleceğini olumsuz etkiler” dedi.

Yanlış Yatırım ve Projeler Çiftlikköy’ü Bitirir

İlçenin konut alanı olarak tercih edilen bir bölge olduğunu söyleyen Başkan Çalışkan, “Çiftlikköy denizi, temiz havası, ulaşımı, imarı ve arazi kullanımı ile son yılarda yerleşim alanı olarak çok tercih edilen güzel bir ilçe. Yapımına başlanan çevre yolu ve Yalova çıkışının Çiftlikköy’e çok yakın olması İstanbul, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlere ulaşımın fevkalade kolaylaşması ilçemizi yerleşim alanı olarak çok daha tercih edilir hale getirdi. Gelecekte bu talepler daha da artacak. İlçemizin bu yönünü korumamız gerekli. Bu tür yanlış yatırım ve projeler Çiftlikköy’ün geleceğini olumsuz etkiler ve bitirir. İlçe yönetimi olarak bakanlığımızdan konuyu tekrar ele alıp Çiftlikköy’de Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni kurmaktan vazgeçmesini istiyoruz. Meclis üyelerimizden de bu doğrultuda karar almalarını istiyoruz” dedi.

Yalova77


Eklenme tarihi: 03.07.2012




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 NİYANA Denizcilik
 KARE Eğitim Ltd v..
 KÜÇÜKPRENS gezi t..
 ONUR Deniz Nakliy..
 İZMAİL Kumanya
 CANMAR Denizcilik
 EFEMAY Denizcilik..
 KARYAT Karadeniz ..
 CLUP CHERRY
 SAROS Dalgıçlık H..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim