Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
MSC Cruises filosundan istanbul'a 5 günde 19 bin turist
MSC Cruises filosunun beş gemisi 28 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında beş gün üst üste İstanbul a geliyor ve 19 bin turist getiriyor

2005 yılından bu yana Arkas Holding ortaklığıyla Türkiye de faaliyet gösteren Avrupa nın en büyük kruvaziyer şirketi MSC Cruises un görkemli 5 gemisi MSC Opera, MSC Orchestra, MSC Divina, MSC Lirica ve MSC Fantasia ardarda beş gün Karaköy Limanı na yanaşarak mürettebatları dahil 19 bin turisti İstanbul a getiriyor. Ege&Adriyatik turu yapan MSC Divina gemisi Türkiye den 300 yolcu, MSC Orchestra gemisi ise 200 yolcu alarak seyahat rotasına devam edecek.

MSC Cruises Türkiye Genel Müdürü Necla Tuncel konuyla ilgili yaptığı açıklamada Kruvaziyer turizminin iki farklı yüzü olduğuna değinerek birinin yabancı turistlerin Türk limanlarında inerek o şehre katkıda bulunması, diğer tarafının ise Türkiye çıkışlı turlarla Türk yolculara kruvaziyer turizmini sunmak olduğunu belirtti.

MSC Cruises ile ilgili hedef ve programları aktaran Necla Tuncel şunları söyledi:

“Beş gemimizin ard arda beş gün İstanbul a geliyor olması yapmak isediklerimiz konusunda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Türkiye de kruvaziyer turizmin gelişmesi için özellikle düzenli İstanbul a ve İzmir e seferler konulması ve yıllık plan içerisinde farklı destinasyonda çalışan gemilerimizinde İstanbul uğraklarının artırılması konusunda elimizden geleni yapıyoruz. MSC Cruises olarak hedefimiz 2012 boyunca Türkiye de 140 binden fazla turist getirmek. Türkiye den ise 16 binden fazla yolcunun gemi seyahatlerimizden yararlanmasını sağlamak. Sadece bu beş günlük bizim kruvaziyer bayramı diye adlandırdığımız periyotta 19 bin turist İstanbul a gelecek.

Yolcularımız İstanbul a ayak bastığında Sultanahmet Cami, Ayasofya, Topkapı Sarayı gibi tarihi güzelliklerini, Asya ve Avrupa yı birbirine bağlayan İstanbul boğazını ve alışveriş keyfi için Kapalıçarşı yı gezerek şehrin tadını çıkarabiliyor. Gemilerimizden iki tanesi MSC Orchestra ve MSC Fantasia bir ilki gerçekleştirerek ilk defa İstanbul da geceleyecek. O nedenle yolcularımız İstanbul da gündüzüyle gecesiyle uzun uzun vakit geçirebilecek.“ dedi.

MSC CRUISES HAKKINDA:

Dünyanın en modern filosuna sahip olan MSC Cruises un filosunda şu anda 12 gemi bulunuyor. MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Maginifica ve MSC Divina(Avrupalı bir gemi firması tarafından üretilen en büyük gemiler), MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Melody gemileri tüm yıl boyunca Akdeniz, Kuzey Avrupa, Atlantik Okyanusu, Karayipler, Güney Amerika, Hint Okyanusu, Güney Afrika ya kadar seyahat programları sunuyor. 2013 Mart ayında ise yeni gemi MSC Preziosa denize indirilerek filoya katılacak. MSC Cruises, en iyi yönetim ve çevre koruma kalitesini belirten, Bureau Veritas tarafından verilen '6 Golden Pearls sertifikasını alan ilk şirket.

Turizmhaberleri

Eklenme tarihi: 31.10.2012




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 İDÇ Denizcilik
 TRANSPASİFİK deni..
 ASYA Nakliyat Ve ..
 OF Shipping
 ATA Holding A.Ş.
 UNİCORİMAN
 LİDER Gemi işletm..
 BEŞERLER Denizcil..
 NUR Denizcilik
 ALEYNA denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim