Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
BUDO ilk seferine 24 Ocak'ta başlıyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşdan gelen yoğun talepler üzerine Bursa İstanbul arasında deniz taşımacılığını da başlatıyor.

İDO’da özelleştirmenin ardından yaşanan dinamik fiyat uygulamaları, sefer saatlerindeki değişiklikler gibi bir çok konudan şikayetçi olan vatandaşların talebi üzerine BURULAŞ bünyesinde Bursa Deniz Otobüsleri'ni (BUDO) kuran Büyükşehir Belediyesi, iki geminin yolcu taşımaya hazır hale getirilmesinin ardından 24 Ocak’ta ilk seferi başlatıyor. Mudanya’dan saat 07.00 ve 15.30, İstanbul Kabataş’tan da saat 10.30 ve 18.30 olmak üzere günde iki sefer olarak başlatılan seferlerle ilgili biletler de 18 Ocak Cuma gününden itibaren satışa çıkarılıyor. Yolcu ücretleri bir kişi 18 TL ve öğrenci 14 TL olarak belirlenirken, İstanbul’a ulaşım için BUDO’yu tercih eden vatandaşlar biletlerini, www.burulas.com.tr adresli internet sitesi üzerinden ya da Mudanya ve Kabataş iskelelerinden ve Bursaray’ın Şehreküstü ve Üniversite istasyonlarından alabilecek.

VATANDAŞ İSTEDİ, BİZ YAPTIK

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya İskelesi’nde yolcu taşımaya hazır olarak bekleyen Hüdavendigar gemisi ile iskele binasını gezdi. Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy’dan son hazırlıklar hakkında bilgiler alan Başkan Altepe, üç gemi satın aldıklarını, bir gemiyi de kiraladıklarını belirterek, 4 gemi ile yolcu taşımacılığını başlattıklarını söyledi. İki geminin Mudanya’ya geldiğini, iki geminin bakımlarının da yurt dışında devam ettiğini dile getiren Başkan Altepe, ilk seferin 24 Ocak Perşembe günü sabah 07.00’de Mudanya’dan başlatılacağını kaydetti. İlk etapta karşılıklı iki seferle ulaşımın sağlanacağını ve talep doğrultusunda sefer sayılarının artırılabileceğini kaydeden Başkan Altepe, “Deniz seferleri konusunda halkımızdan büyük talep geldi. Halkımız istedi, biz yaptık. Halkımızın Bursa İstanbul arasında sağlıklı, kaliteli ve hizmetin öne çıktığı bir yolculuk yapması için her türlü fedakarlığı yaptık. Gerek yolcuların iskeleye gelmesi, iskeleden kent merkezine ulaşım, gemi içi servis hizmetleri gibi konularla ilgili tüm hazırlıklarımızı yaptık. Gemi içindeki büfeleri BESAŞ işletecek. Bizim tek hedefimiz var o da en uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti vermek. Bu noktadan özellikle Bursalılardan kendi gemilerine sahip çıkmalarını bekliyoruz.” diye konuştu.

Akşam

Eklenme tarihi: 17.01.2013




Share |




YORUMLARINIZ


d
pendige de kaldırsanız ii olurdu

Yazan: ali candan - 21.01.2013 12:52:35




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 GRUP Denizcilik S..
 NECATİ KALKAVAN Ş..
 AKAR Deniz
 PAK Kimya
 TSC Denizcilik
 YEŞİL Marmaris A...
 ÖZDADAYLILAR deni..
 PAŞABAHÇE Denizci..
 MFS Line
 UTL Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim