Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
BUDO, Armutlu-Kabataş seferlerine başlıyor
BUDO, 19 Haziran Çarşamba gününden itibaren Mudanya-Armutlu-Kabataş seferlerini de başlatıyor.

İDO'nın uyguladığı fiyat politikalarına alternatif olarak, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz 24 Ocak günü başlatılan Mudanya-Kabataş arası deniz otobüsü seferleri devam ediyor. Bu zamana kadar 200 bin yolcu taşıyan BUDO, 19 Haziran Çarşamba gününden itibaren karşılıklı olarak Mudanya - Armutlu -Kabataş seferlerini başlatıyor. Haftanın her günü karşılıklı olarak bir sefer olarak başlatılan yeni uygulama ile hafta içi saat 11.00'de Mudanya iskelesinden kalkacak olan gemi, saat 11.25'te Armutlu'ya ulaşacak. Saat 11.30'da buradan hareket edecek olan gemi saat 12.55'te de Kabataş İskelesi'ne varacak. Hafta içi her gün Kabataş'tan 15.30'da hareket edecek olan gemi saat 16.55'te Armutlu'ya gelecek. Burada 5 dakika kalacak olan gemi saat 17.25'te de Mudanya İskelesi'ne yanaşacak.

HAFTA SONLARI MUDANYA'DAN HAREKET 12.00'DE

Cumartesi ve Pazar günleri ise Mudanya'dan hareket saati 12.00 olarak belirlenirken, saat 12.25'te Armutlu'ya ulaşacak gemi, 12.30'da hareket edip, 13.55'te Kabataş İskelesi'ne ulaşacak. Hafta sonları Kabataş'tan 15.00'te kalkacak olan gemi saat 16.25'te ulaşacağı Armutlu'dan 16.30'da hareket edip, 25 dakikalık bir yolculuktan sonra Mudanya İskelesi'ne varacak.

FİYAT 18 LİRA

İhlas Armutlu Tatil Köyü İskelesi'nden yapılacak olan BUDO sefer saatine uygun olarak servis kaldırılacak. Bursa Deniz Otobüsü biletine sahip yolcular, bu bileti ibraz ederek servis hizmetinden 2 TL karşılığında faydalanabilecek. Yolcu karşılamak veya geçirmek maksadıyla, yolcu haricinde hiç kimse, gerek servis aracıyla gerekse özel araçları ile araç trafiğine kapalı olan Armutlu Tatil Köyü'ne giriş yapamayacak. Bursa Deniz Otobüsleri Armutlu servis güzergahı ise Armutlu Merkez Belediye önü, İskele Merkez Otobüs durağı, Dereağzı, Miray Otel önü, PTT Sitesi önü, Tavşantepe, Armutlu Tatil Köyü olarak belirlendi. Bursa Deniz Otobüsleri'nin tam 18 TL, indirimli 14 TL olan fiyatları Armutlu seferleri için de geçerli olacak.

Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, seferlerin başladığı ilk günden bu yana tamamen müşteri memnuniyeti odaklı hizmet ürettiklerini belirterek, "Seferlere başladığımız günden bu yana 5 ay gibi bir süre geçti ve 200 binin üzerinde yolcuya ulaştık. Yaz sezonuyla birlikte Armutlu - Kabataş arası ulaşım için talepler yoğunlaştı. Karşılıklı olarak günde 1 sefer olarak başlatıyoruz ve talepler doğrultusunda bu sefer sayılarında da artış yapabiliriz" dedi.



Kaynak: Objektifhaber
Eklenme tarihi: 14.06.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 HEDEF Shipping
 ÇİLLİOĞLU Denizci..
 ATASOY Uluslarara..
 KONVOY Denizcilik
 DOĞRU Denizcilik
 DELTA Marine Yach..
 CHISIEL Dış Ticar..
 AKDEN Denizcilik ..
 ERŞEN Denizcilik
 TRUVA Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim