Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Feribot geri döndü, 550 yolcu öldü öldü dirildi
İDO’dan yapılan açıklamaya göre, saat 10.00’da Yenikapı-Bursa seferini yapan 'Osman Gazi' feribotu, saat 11.30’da Mudanya’daki Güzelyalı iskelesine şiddetli karayel nedeniyle yanaşamadı. Gemi kaptanı, işletmeden aldığı talimatla taşıdığı 550 yolcu ve 91 aracı indirmek üzere 11.40’ta Yalova iskelesine doğru harekete geçti.

Saat 13.00 sıralarında Yalova iskelesine varan feribot, Yalova iskelesinde etkili olan şiddetli karayel nedeniyle 4 kere yanaşma manevrası yapmasına rağmen hava ve deniz koşulları müsaade etmediğinden yanaşmayı gerçekleştiremedi. Gemi kaptanı, araç ve yolcuları tahliye edemeden Yenikapı iskelesine dönmek için hareket etti.

Bu arada, Mudanya iskelesine bağlı olan 'Orhan Gazi' feribotunun da elverişsiz hava koşulları nedeniyle iskeleden açığa ayrıldığı bildirildi.

BAZI SEFERLER İPTAL

İDO, şiddetli yağış nedeniyle bazı deniz otobüsleri seferlerini iptal etti.

İDO'dan alınan bilgiye göre, saat 13.15 itibarıyla hızlı feribot ve dış hat deniz otobüslerinde iptal seferler ve saatleri şöyle:

"13.15 Kartal / Yalova Deniz Otobüsü, 15.00 Bursa - Yenikapi Hızlı Feribot, 15.00 Bostanci - Yenikapi - Armutlu Tatil Köyü - Armutlu Deniz Otobüsü, 15.30 Yalova / Kartal Deniz Otobüsü, 16.00 Yalova - Yenikapi Deniz Otobüsü, 16.15 Yalova - Yenikapi Hızlı Feribot."

ÇANAKKALE’DE TATİLCİ DÖNÜŞ YOĞUNLUĞU BAŞLADI

Çanakkale, Kurban Bayramı’nın son gününde dönüşe geçen tatilcilerin güzergahı oldu. Tatilcilerin araçları kent içinde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı.

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin bitmesine az bir süre kala, hafta sonunun daha da kalabalık olacağını düşünen bazı tatilciler dönüşe başladı. Kurban Bayramı’nın 4’üncü gününde deniz yolunu kullanarak İstanbul yönüne gitmek isteyen tatilciler, Çanakkale iskelesinde ve şehir içinde yoğunluk yaşattı. Lapseki İlçesi’nde de tatilcilerin araçları zaman zaman 3 kilometreyi bulan uzun kuyruklar oluşturdu. Öğle saatlerinden itibaren dönüşe geçen tatilcilerin araçlarının oluşturduğu kuyrukları eritmek için boğaz hatlarındaki feribot ve arabavapur seferleri saatsiz olarak yapılmaya başlandı.

Boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ A.Ş. yetkilileri, Çanakkale-Eceabat hattında 2 feribot, Çanakkale-Kilitbahir arasında 3 mini feribot, Gelibolu-Lapseki arasında da 4 feribotun saatsiz olarak seferlerini yaptığını bildirdi. Tatilcilerin dönüşlerinin hafta sonu daha yoğun olması bekleniyor.



Kaynak: TürkTime
Eklenme tarihi: 19.10.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BERRGANİ Denizcil..
 PRUVA Denizcilik ..
 GEMAK Şirketler G..
 EN-KO Denizcilik ..
 ATLAS Gemi İşletm..
 AKASYA DENİZCİLİK
 CENK GROUP
 ÜNLÜ Denizcilik
 DALYAN Denizcilik
 KANLAR Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim