Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
Fenerbahçe teknik direktörü gemi alıyor
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, gemicilik sektörüne giriyor. Tersane sahibi olan başkan Aziz Yıldırım'ı örnek alan Kartal, bir arkadaşıyla birlikte Tuzla Tersanesi'nde yapımı süren 2 bin 800 tonluk bir gemiye ortak oldu.

Sü­per Li­g’­in li­de­ri Fe­ner­bah­çe­’nin ba­şa­rı­lı tek­nik di­rek­törü İs­ma­il Kar­tal, baş­ka sek­tör­ler­de de ba­şa­rı­lı ol­ma­yı he­def­li­yor. Kar­tal bir or­tak­la, ge­mi­ci­lik sek­tö­rü­ne gi­ri­yor.

Ku­lüp Baş­ka­nı Aziz Yıl­dı­rı­m’­ı ör­nek alan ve ay­nı sek­tör­de bu­lun­ma­ya ka­rar ve­ren Kar­tal, Tuz­la Ter­sa­ne­si­’n­de­ki ge­mi­si­nin ya­pı­mı­nın bit­me­si­ni sa­bır­sız­lık­la bek­li­yor. Kar­ta­l’­ın ya­pı­mı sü­ren tan­ke­ri, 2 bin 800 ton­luk. Tan­ker, pet­rol ta­şı­ya­cak. İs­ma­il Kar­ta­l’­ın or­ta­ğı ise Ana­do­lu Ka­va­ğı­’n­dan çok sev­di­ği es­ki bir dos­tu. Kar­tal, yıl­lar­dır za­ten Ana­do­lu Ka­va­ğı­’n­da ya­şı­yor.

AZİZ YILDIRIM’IN DA GEMiLERİ VAR

Baş­kan Aziz Yıl­dı­rım ise or­ta­ğı ol­du­ğu De­ar­san Ter­sa­ne­si­’nin ta­ma­mı­nı bir sü­re ön­ce sa­tın al­mış­tı. Baş­kan Yıl­dı­rı­m’­ın tan­ker­le­rin­den 10 bin 300 ton­luk olan­la­rı­nın iki­si­nin adı Sa­kar­ya ve Dum­lu­pı­nar. İki­si de 2008 ya­pı­mı. Kar­ta­l’­ın, baş­ka­nıy­la ay­nı sek­tör­de bu­lun­ma­sı ga­yet do­ğal. Za­ten tek­nik adam­lık­ta son dö­nem­de or­ta­ya koy­du­ğu per­for­mans or­ta­da. Ta­kı­mı git­tik­çe da­ha iyi se­vi­ye­ye ta­şı­yor. Ken­di­si­ni ka­bul et­ti­re­cek gi­bi gö­rü­nü­yor. Ta­kı­mın li­der ol­ma­sı çok önem­li. Eğer bu se­zo­nu şam­pi­yon ta­mam­lar­sa, İs­ma­il ho­ca yıl­lar­ca ta­kı­mın ba­şın­da ka­lır. Eze­li ra­kip­le­riy­le iç sa­ha­da oy­na­ma avan­ta­jı­nı elin­de bu­lun­du­ru­yor. Bu­nu kul­la­na­cak­tır.

Hürriyet + Bugün

***************
(Ekleme: 02.02.2015)

İsmail Kartal: Benim o kadar param yok

Fenerbahçe teknik patronu İsmail Kartal kendisi hakkında çıkan gemi aldı haberlerine Hürriyet aracılığı ile yanıt verdi.

Kartal, yaptığı açıklamada “Benim ne bu kadar param, ne de bir gemi alıp ticaret yapacak kadar zamanım var. Tüm mesaim Fenerbahçe’ye yönelik. Tek düşüncem Fenerbahçe’nin var o da Fenerbahçe’nin şampiyonluğu. Bu tür polemiklere çekmeye çalışanların art niyetli ve kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Doğruluk payı 0.” dedi. Bilindiği gibi dün İsmail Kartal’ın gemi aldığı yönünde haberler çıkmıştı. Ancak Kartal bu haberleri Karabükspor maçı öncesi Hürriyet muhabirlerinden öğrendi ve bu açıklama ile yanıt verdi.

Hürriyet


Eklenme tarihi: 31.01.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 GÖKALP Denizcilik
 ÇİLLİOĞLU Denizci..
 ATN DENİZCİLİK SA..
 UZAKLAR Denizcili..
 ERSAGUN Denizcili..
 INKA Crew Managem..
 SAN-MAR Denizcili..
 CHISIEL Dış Ticar..
 ADAKENT Gemi İşle..
 ŞENER Tersanecili..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim