Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Liberia Registry Türkiye ofisi açıldı
Dünyanın en çok tercih edilen ikinci bayrağı olan Liberya bayrağı 18. Ofisinin açılışını dün İstanbul Büyük Kulüp’te gerçekleştirdi. Liberya bayrağı 4 bin parça ve 130 milyon grostonla dünyanın en çok tercih edilen ikinci bayrağı. Gemi sahipleriyle; hem bayrağın kalitesini koruyan hem de gemi sahibini mağdur etmeyen bir anlayışla hizmet veren Liberya bayrağı artık Türkiye’deki denizcilik sektöründe de tam donanımlı bir ofise sahip.

Türkiye’de böyle tam yetkili bir ofisin olmaması eksikliğiyle yola çıkan ve uluslararası çabalarıyla Liberya bayrağını ülkemize kazandıran Erhan Esinduy açılış konuşmasında denizci bir ailenden geldiğini ve 87 senesinden beri bu işle profesyonel olarak ilgilendiğini söylerken “ Türkiye denizcilik sektöründe 87 yılından bugüne çok ilerledi. Ancak bu ilerlemeye rağmen gerekli uluslararası ilgiyi yasalardan, denizcilik dünyasından duymadı. Bundan da rahatsız oldu. Dolayısıyla da bunu değiştirmek için ne katkıda bulunabilirim diye düşündüğümde aklıma bayrak ofisi geldi. Çünkü 30 milyon dwt yakın Türk kontrolü altında geminin 22 milyonu yabancı bayraklı. İyi hizmet verebileceğim bir bayrak devleti Liberya” dedi.

Tam kapasiteli kolay hizmet

Liberya bayrağının hizmetlerinin pratikliğine ve kolaylığına değinen Esinduy, aynı zamanda bayrağın Türkiye’deki durumu ve kalitesi ile ilgili şunları söyledi: “Türkiye’de başka hiçbir bayrağın bu kadar yetkili bir ofisi yok. Herkes istediği bayrakla ilgili buradan bir telefonla, maille bizim vasıtamızla halledecek. Hedefimiz Liberya’yı Türkiye’de birinci bayrak yapmak. Bir kere kapıdan kapıya hizmet.

Liberya hizmeti Türkiye’den veriyor. Kişinin ihtiyacına göre hizmet veriyoruz. İkincisi dünya limanlarında en prestijli bayraklardan bir tanesi. Artık Türk ihracatçısı Liberya bayrağı taşıyan bütün gemileri rahatlıkla tercih edebilirler” dedi.Esinduy’dan sonra konuşan Liberya bayrağının CEO’su Scott Berjeron ise; “Burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Libeya’nın prensibi ofis açtığı her ülkede tam anlamıyla aktif olmak, temsilci olma. Tam anlamıyla armatörlere hizmet verebilmek. Türkiye artık denizcilik alanında profesyonel bir oyuncu. Bundan dolayı da bizim ilgimizi çekti. Bizde tam teşekküllü hizmet vermek istedik. Ofis açtığımız her ülkede olduğu gibi burada da tam teşekküllü bir ofis açılışı yaptık. Bunu da ilerleyen zamanlarda denizcilikle ilgili her alanda genişleteceği” dedi.

Gecenin sunuculuğunu Vira Dergisi Genel Koordinatörü Ayşe Olcay yaparken, geceye başta İMEAK Deniz Ticaret Odası ve Türk Armatörler Birliği’nin yanı sıra hukuk büroları, loydlar, brokerler, armatörler, sivil toplum kuruluşları başkanları, sektörün önemli isimleri ve firmaları katıldı.






Kaynak: Deniz Haber Ajansı
Eklenme tarihi: 11.06.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 SANBER Denizcilik..
 AMATUSA Denizcili..
 ONUR Makina San. ..
 ALTINTAŞ Gemi Ace..
 EKİNCİ Gemi Hizme..
 ASPET Gemi
 NARAL Denizcilik
 DENİZ Destek
 MALATYA Belediyes..
 DERİN Dalgıçlık
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim