Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
DEFAV yeni binasına kavuştu
İstanbul Teknik Üniversitesi "İTÜ" Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) Pendik Güzelyalı’da satın alınan binanın açılışını yaptı. DEFAV yönetim kurulu açılışa eksiksiz olarak katılım gösterdi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Oğuz Salim Söğüt ile birlikte denizcilik sektörünün temsilcilerinin katıldığı davette Tahir Sarıoğlu kaptanlığındaki DEFAV yönetim kurulu üyeleri Cengiz Karabüber, Baybora Yıldırım, İlker Meşe, Yılmaz Onur, Can Kıraç ve Bülend Temur konuklarla yakından ilgilendi.



DEFAV Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan M.Tahir Sarıoğlu , Deniz Haber Ajansı’na özel olarak yaptığı açıklamada vakfın esas amacının eğitime katkı olduğunun altını çizdi ve şöyle konuştu:

“Vakfın amacı akademisyenlere yardım etmek, öğrencilere yardım etmek, bir de ihtiyacı olan denizci ailelere yardım etmek. Eğitime destek olmak için yola çıktık, yani asıl işimiz eğitime destek. Denizcinin yetişmesi için eğitim görmesi şart. Bu yüzden biz de elimizi taşın altına koyduk. Bu kapsamda herkesin katkısıyla bir mal varlığımız olsun istedik. “

Denizciler Evi yapmayı planlıyoruz

Zaman içinde bir denizciler evi yapacakları müjdesini de veren Sarıoğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Zamanla bunları büyüterek bir Denizciler Evi yapmayı planlıyoruz. İhtiyacı olan denizcilerin kalabileceği bir Denizciler Evi hedefimiz var. Bunda yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımın da çok büyük desteği var. Alınmasından restore edilmesine kadar hep beraber çalıştık. Buraya katkısı olan bütün denizcilere, şirketlere, dostlarımıza bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmadıkları için çok mutluyuz. Biz de onların bize verdiği desteği boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapacağız. . Böyle bir eseri vakfa kazandırdığımız için çok mutluyuz. İnşallah bizden sonra bayrağı alanlar işi daha da ileri götürecekler.”

Açılışın ardından misafirler yeni binanın çatı katında kokteyle devam etti. İMEAK Deniz Ticaret Odası, ABS-Türkiye, Deniz Trafik Operatörleri Derneği’nin de dahil olduğu birçok kurum, açılışa çelenk yolladı.


Kaynak: Deniz Haber Ajansı
Eklenme tarihi: 20.08.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 GM Denizcilik Kur..
 V-GO Yachting
 YAĞMUR Deniz Tasi..
 ŞAHPET Denizcilik..
 HANMAR Denizcilik
 DENİZ Destek
 SMARİNE Elektrik
 KLAS Gemi acental..
 SÜVARİ Gemi Kiral..
 ATA Holding A.Ş.
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim