Gemi krizi bu kez Karadeniz’de
Karadeniz'de Rus savaş gemileri ,Türk bandıralı bir ticari geminin rotasını değiştirdi. Rusya, "Uluslararası yasaları ihlal eden gemi uyarıları dinlemedi" açıklamasını yaptı.
Karadeniz'de Rusya ile yaşanan gemi krizi bu kez Karadeniz'e sıçradı. Rus savaş gemileri, Türk bandralı bir ticari gemiyi rota değiştirmeye zorladı. Ruslara göre, Kırım'a bağlı Odessa doğal gaz yatağından Rusya'nın iç sularına taşınan sondaj platformunun önüne Türk bandralı bir ticari gemi çıktı. Bu nedenle bir Rus korveti ve Rusya sahil güvenlik botu, Türk ticari gemisinin rotasını değiştirtti.
KAZAYA NEDEN OLACAKTI!
Rus sahil güvenliği, "Uluslararası yasaları ihlal eden Türk gemisi kazaya neden olacak durum oluşturmak istedi. Uyarılara yanıt vermeyen geminin rotası Rusya savaş gemilerince degiştirildi" denildi.
Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz
Kurumsal Üyelerimiz
PRUVA Yatçılık
ANKA Denizcilik
ASYA Nakliyat Ve ..
F.ÖMEROĞLU Ltd Şt..
ADAMARİN Tur. Taş..
SEA PARTNER Inc.
BABA GEMI ISLETME..
KDE Marine
NAKLET Ticaret Lt..
LAMIA Yat İşletme..
...