Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Genç denizciler, miniklerin yüzünü güldürdü
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 'Bizim bir dileğimiz var, bütün çocuklar gülsün diye' kampanyası kapsamında harçlıklarını biriktirerek aldıkları oyuncak ve kırtasiye malzemelerini palyaço ve oyunlar eşliğinde minik öğrencilere dağıttı.



Ayvalık Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 'Bizim bir dileğimiz var, bütün çocuklar gülsün diye' kampanyası kapsamında harçlıklarıyla çeşitli oyuncak ve kırtasiye malzemeleri aldı. Beden eğitimi öğretmeni Suna Fegendemir öncülüğündeki öğrenciler 1 ay süresince topladıkları eşyaları ana sınıfı ve birinci sınıflara verilecek şekilde ayırıp paketledi.

Müdür Hüseyin Aday, Rehber öğretmenleri Tolga Eskikalcı ve Kulüp öğretmenleri Suna Fegendemir eşliğinde Ali Çetinkaya İlkokulu ve İstiklal İlkokulu'na giden öğrenciler, oyuncak ve kırtasiye malzemelerini dağıttı. Lise öğrencisi Eda Dede, palyaço kılığında öğrencilere şakalar yaparken hediye verilmeden önce bahçede onlarla 'yağ satarım bal satarım' ve 'kutu kutu pense' oyunları oynadı. Minik kardeşleriyle yakından ilgilenen genç denizciler, onlara keyifli bir gün yaşattı.

Kampanya kapsamında Ali Çetinkaya İlkokulu'nda 31 anaokulu ve 75 birinci sınıf öğrencisi ile İstiklal İlkokulu'nda 19 anaokulu ile 32 birinci sınıf öğrencisine hediye verildi. Kampanyanın yıl boyunca devam edeceğini, önümüzdeki ay Abdülvahit Sağlam İlkokulu ile Gazi İlkokulu öğrencilerine hediyeler verileceğini belirten Okul Müdürü Hüseyin Aday, "Bu kampanya ile çocuklarımıza yardımlaşma ve dayanışmayı küçük yaşlardan öğretiyoruz. İnanıyoruz ki çocuklar gülerek büyürlerse mutlu bir insan olurlar ve mutlu bir toplum yaratırız" dedi. İstiklal İlkokulu Müdürü Yusuf Turan, Ayvalık'ta birlik ve beraberliği sağlayacak etkili bir projeye imza attıkları için başta Müdür Aday olmak üzere emeği geçen öğrencilere teşekkür etti.




Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 19.11.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 AKINTÜRK Ltd. Şti..
 EDITH Yatçılık
 DERİN Dalgıçlık
 NİKEL Denizcilik
 YALOVA Sualtı Su ..
 NAVİGA Yatçılık
 INTERGLOBAL Deniz..
 HDR Denizcilik
 IDE Yachting
 KADIOĞLU Denizcil..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim