Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
R.T.E.Ü. Denizcilik kariyer günlerinde 3 firmayı ağırladı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (R.T.E.Ü.) Denizcilik Fakültesi 6. kariyer günleri kapsamında 3 denizcilik firmasını ağırladı.

25 Kasım tarihinde gerçekleşen RTEÜ Denizcilik fakültesi kariyer günlerine Beykim Denizcilik, İnce Denizcilik ve Negmar Denizcilik firmaları konuk oldu.

BEYKİM DENİZCİLİK:

Oturuma Beykim Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Serdar Gür katıldı. Konuşmasına RTEÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ’NDE olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek ve davet edildiği için okul yöneticilerine teşekkür ederek başlayan Serdar Gür, kısaca kendisini tanıttı. RTEÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ ile şirketleri arasında yıllardır oluşan sıkı, güvenilir, karşılıklı hoşgörü, sevgi, saygı ile bağların zamanla ne kadar kuvvetlenmesinden ve oluşum süreçlerinden bahsetti.

Gemilerinde Stajerliklerinden Zabitliklerine okul öğrencilerinin geçiş başarılarından söz etti. Gemiyi tanıyan, kimyasal tanker sorumluluğunu ve iş yükünü bilen zabitlerle çalışmanın her zaman daha faydalı olacağını belirtti. DENİZCİLİK FAKÜLTESİ’nden çalıştığı stajerlerden çok memnun olduğunu öğrencilerinde şirketlerinden çok memnun kaldığını anımsatan Serdar Gür okulun deniz örf, adet ve kullarına uygun mesleğini seven, bulunduğu şirketi sahiplenen, çevre kirliliği konusunda hassasiyete sahip bireyler yetiştirdiğini vurguladı.

Şirket bünyesinde 5 Kimyasal gemi bulunduğunu ifade eden Serdar Gür geleceğe yönelik şirketlerinin denizcilik sektöründe neler yapmayı planladıklarından bahsetti.Şirket gemilerine sadece RTEÜ Denizcilik Fakültesi’nden stajer aldığının belirten Beykim Denizcilik Personel Müdürü bu senede ileriki yıllarda da bu şekilde stajer politikası uygulamaya devam edecekleri konusunda brifinglerde bulundu.

Denizcilik Sektörünün ve Kimyasal Tanker piyasasının geçmişten günümüze vede geleceğe yönelik piyasa,navlun ve yük durumları hakkında bilgilendirme, tahmin ve önerilerde bulundu.Gemide stajerlerden beklentilerinin mezun üst sınıflarında olduğu gibi bilgi, beceri, uygulama, operasyon konularında kendilerini geliştirerek iyi bir denizci olmalarını beklediğini söyledi. Öğrencilerle soru cevap şeklinde ilerleyen o günkü oturumun ilk konuğu Beykim Denizcilik’e,oturumun sonuna gelindiğinde plaket taktim edildi.Toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve oturum sonlandırıldı.




İNCE DENİZCİLİK:

İnce Denizcilik şirket tanıtım, misyon, vizyon ve revizyonunu anlattıktan sonra katılımcılar öğrencilerle samimi bir ortam içerisinde sorularını yanıtladı. Öğrencilerin yöneltmiş oldukları sorular karşısında şirket stajyer politikalarını, stajyer ve zabit alım aşamalarını, zabite ve stajyerlere verilen eğitimlerinden bahseden katılımcılar; performansı iyi olan denizcilik örf ve âdetine uygun stajyerlerle ilerde gemilerinde zabit ve kaptan olarak çalışma hedeflerini ve şirket içerisinde ki ailevi ortamı anlattı.Gemilerinde bayan zabit ve stajyer çalıştırdıklarını ve gelecekte bunu devam ettireceklerini belirttiler.Okullardan talep ettikleri stajyerlerin gelecekte gemilerde zabit ,kaptan sonrasında ise kara departmanına geçiş yapabilme imkanlarının bulunduğunu belirttiler.

İnce Denizcilikten övgü ile söz eden Mustafa Balmuk ve Gözde Turan okulun olanaklarının çok iyi olduğunu ve şirketleri ile okulları arasında ailevi bir bağın oluştuğunu dile getirdiler.Öğrenciler tarafından katılımcılara kariyer günlerine katıldıkları ve bu ailevi bağları için teşekkür etmek amacıyla plaket taktim edildi. Ardından fotoğraf çekimi yapılarak oturum sonlandırıldı.



NEGMAR DENİZCİLİK:

Negmar Denizcilik şirket tanıtım, misyon, vizyon ve revizyonunu anlattıktan sonra katılımcılar öğrencilerle samimi bir ortam içerisinde sorularını yanıtladı. Öğrencilerin yöneltmiş oldukları sorular karşısında şirket stajyer politikalarını, stajyer ve zabit alım aşamalarını, zabite ve stajyerlere verilen eğitimlerinden bahseden katılımcılar; performansı iyi olan denizcilik örf ve âdetine uygun stajyerlerle ileride gemilerinde zabit ve kaptan olarak çalışma hedeflerini anlattı.

Öğrenciler tarafından katılımcılara kariyer günlerine katıldıkları ve bu ailevi bağları için teşekkür etmek amacıyla plaket taktim edildi. Ardından fotoğraf çekimi yapılarak oturum sonlandırıldı.



**************************

KONU İLE İLGİLİ ÖNCEKİ HABERLERİMİZ;
- RTEÜ Denizcilik Fakültesi, Er Grup Denizciliği ağırladı
- R.T.E.Ü. Denizcilik Fakültesi, Bilka Denizciliği ağırladı





Kaynak: www.gemipersoneli.com
Eklenme tarihi: 29.11.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MOST Denizcilik
 ORSA Tanker İşlet..
 TANGO Denizcilik
 VERA Denizcilik
 PAŞA I.T.S. Ltd.
 DALYAN Denizcilik
 TRIO Denizcilik İ..
 KANLAR Denizcilik
 GN GROUP
 LİKİTGAZ gemicili..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim