Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
MSC Cruises, 2017 gemi içi deneyim trendlerini yayınladı
Her gün başka bir şehirde uyanma imkanı sunan Cruises seyahatleri sadece bununla sınırlı değil. Gemi içerindeki aktiviteler sayesinde tüm seyahatiniz boyunca siz ve aileniz oldukça keyifli zaman geçiriyorsunuz. Yolcularına her zaman daha iyisini sunmak için yola çıkan MSC Cruises, 2017 gemi içi deneyim trendlerini yayınladı.



MSC Cruises'in yayınladığı trendler 5 ana bölümden oluşuyor:

1 - Eğlence İmkanları:

Gemilerde 4 boyutlu sinema, Formula 1 Ferrari aracı test simulasyonu, diskodan, jazz ve canlı popüler müziğe kadar eğlence alternatifleri, Broadway şovlarını aratmayan animasyon imkanları ve gemi içi etkinlikleri, kaptanın gecesi, gala gecesi gibi balo organizasyonları sunulmakta. MSC Cruises tarafından 20 Milyon Euro yatırım yapılarak dünyanın en iyi animasyon şovlarından biri olan Cirque du Soleil ile anlaşma yapılıp, diğer muhteşem animasyon gösterilerine ilave olarak da yeni nesil gemilerde 2 özel şov seyretme imkanı sunulacak. 2017 Haziran ayında suya inecek dünyanın en büyük yeni nesil gemilerinden MSC Meraviglia ile gemilerde animasyon kavramı bambaşka bir boyuta taşınmış olacak.

2 - Yeme-İçme İmkanları:

Gemilerde kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için pek çok seçenekler sunuluyor. Açık büfeden, Alakart restaurantlara, değişik konseptte Cafe'ler, müzikli-eğlenceli barlar, hatta pastaneye kadar yeme-içme alanında misafirleri şımartan deneyimler yaşatılıyor. Çin, İtalyan, Japon, Meksika, Fransız gibi pek çok Alakart Restaurant seçeneği de bulunuyor. Artık gemilerde Michelin yıldızlı dünyanın popüler şefleri de görev yapmaya başlıyor. Üstelik Füzyon mutfağının en güzel örneklerini oluşturabilmek için şimdiden kollar sıvanmış ve dünyaca ünlü şeflerle anlaşmalar imzalanmış. 2017 Aralık ayından itibaren Asia Füzyon mutfağının öncülerinden Bay Roy Yamaguchi MSC Seaside gemisinde, Füzyon restaurantında hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca artık gemilerde görev alacak Michelin şefleri ve uluslararası alanda ödüller kazanmış pek çok şef de görebileceksiniz.

3 - Teknoloji yatırımları:

2017 yılından itibaren suya inmeye başlayacak yeni nesil gemiler, son teknolojilerle donatılmaya özen gösteriliyor. Dünya devi teknoloji firmaları ile anlaşmalar yapılıp, LCD ekranlardan, oda içi teknolojik ürünlerin tasarımları, kişiye özel aplikasyonlar, Bar'da içecekleri hazırlayan ve sizinle sohbet eden Robotlara kadar pek çok teknoloji gemi seyahatleri içinde hayatınıza dokunacak.

4 - Wellness-SPA deneyimleri:

Dünyanın SPA konusunda en popüler ülkelerinden getirilmiş profesyonel çalışanlardan oluşan ekipler ile gemiler yıllardır kadrolarını geliştirme çabasında. Sadece masaj anlamında değil aynı zamanda tedavi, bakım hizmetleri, vücudu zihni dinlendirme, zihinsel arınma gibi konularda da son derece ciddi çalışmalar yapılmakta. Dünyaca ünlü Wellness şirketleri ile anlaşmalar yapılıp, cep telefonlarına indirilebilen uygulamalar sayesinde MSC gemilerinde kişiye özel Wellness deneyimleri yaşatılıyor, yoga, golf, gündoğumu ve batımında özel spor etkinlikleri, yürüyüş, tırmanma, basketbol ve golf gibi etkinlikler organize ediliyor. Diyet programları ve sağlıklı beslenme konusunda seyahat boyu programlar çıkarılıyor, en güzeli de seyahat edeceğiniz şehri arzu ederseniz bisiklet veya yürüyüş yolu planlamaları ile gezebileceğiniz Wellness seyahat deneyimleri yaşatılıyor.

5 - Aile odaklı mükemmel seyahat:

Gemi pek çok kişinin düşündüğü gibi yaş almış kişilerin yaptığı bir seyahat değil. Özellikle çocuklu aileler için ideal bir seyahat aracı. Zira bavul açıp kapama derdi olmayan, her sabah yeni bir limana uyanabildiğiniz ve çocuklarınıza pedagoglar tarafından oyunlar oynatılıp, animasyon etkinlikleri yaptırılan, gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan bir seyahat biçimi... Gemilerde merdiven aralıklarından, animasyon salonları, basamakların düzenine kadar herşey çocuklu aileler göz önüne alınarak hazırlanıyor. Hatta arzu eden aileler çocuklarını gemide son derece gelişmiş mini club'lara bırakıp, çocukları eğlenirken, kendileri de rahatça eşleri ile şehri keşfedebiliyorlar...




Kaynak: Turizmdebusabah
Eklenme tarihi: 21.02.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 KARADENİZ Yatçılı..
 ROYALMAR Denizcil..
 ALPAGUL Denizcili..
 FUL Denizcilik Lt..
 EGETAN Denizcilik
 AYTRANS Denizcilk..
 IŞIK Group Shippi..
 CREWMEDITERRENIAN..
 KERMANTRANS deniz..
 MOBYDİCK Yat
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim