Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Denizci çocuklar ödüllerini aldı
Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen 13. Resim ve Kompozisyon Yarışması'nın ödül töreni yapıldı. Çocuklara denizciliği sevdirmek ve denizci bir nesil yetiştirmek amacıyla düzenlenen yarışmanın törenine katılan öğrenciler, veliler ve öğretmenler, ödül heyecanını yaşadı. Meclis Salonu'nun duvarları, çocukların rengârenk resimleri ile süslendi.



Yarışmada dereceye giren ve eserleri sergilenmeye değer görülen 58 öğrencinin ödül ve sertifikaları DTO İzmir Şubesi Erdoğan Yılmaz Meclis Salonu'nda düzenlenen törenle verildi. Törene İzmir Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Erarslan, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güldem Cerit, İzmir Liman Başkanı Ahmet Apak, Kıyı Emniyeti İzmir İşletme Müdür Yardımcısı Pelin Devrim, DTO İzmir Şubesi Meclis Başkanı Geza Dologh, Meclis Başkan Yardımcısı Can Özgen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Savaş Ercan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

DENİZDE EĞLENCENİN RESMİNİ YAPTILAR

'Denizde Eğlence' konulu, ilkokul öğrencilerine yönelik resim yarışmasında birinci olan Kemalpaşa Pakmaya İlkokulu öğrencisi Ekin Aydın, ödülünü İzmir Vali Yardımcısı Nihat Kaynar'ın elinden aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü öğrencisi Ali Fillik ikinci, Didim Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu öğrencisi Sabahattin Uysal üçüncü oldu. Narlıdere Mustafa Şık İlkokulu öğrencisi Eylül Doğan ile Güzelbahçe Özel Bilgince İlkokulu öğrencisi Nisa Ilgın Güler jüri özel ödülüne, Çiğli Özel Çakabey İlkokulu öğrencisi Benan Yeşilyurt, Narlıdere TAKEV Özel İlköğretim Okulu öğrencisi Ata Özyılmaz ile Narlıdere Kılıçaslan İlkokulu öğrencisi Buket Sevimli mansiyona hak kazandı. Resimleri sergilenmeye değer bulunan 43 öğrenciye başarı sertifikası takdim edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nde eğitim gören çok sayıda öğrenci de yarışmaya eserleriyle katıldı. Ortaokul öğrencilerine yönelik 'Limanlarımızın Ülkemiz İçin Önemi Nedir' konulu kompozisyon yarışmasına katılan 7 öğrenciye başarı belgesi verildi.

HEDEF DENİZCİ KUŞAK YETİŞTİRMEK

Törende konuşan DTO İzmir Şubesi Meclis Başkanı Geza Dologh, çocuklara denizciliği sevdirmek amacıyla 2005 yılında başlattıkları resim ve kompozisyon yarışmasının her geçen yıl yeni katılımlarla büyüdüğünü söyledi. DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Savaş Ercan ise, "Ülkemizde denizci bir nesil yetiştirmenin önemini çok iyi biliyoruz ve bu ideale inanıyoruz. Denizciliğimizi çocuklarımıza ve gençlerimize sevdirmek, onları denizcilik kültürüyle tanıştırıp yoğurmak için başlattığımız resim ve kompozisyon yarışmasına hiç ara vermeden devam ediyoruz. Bu yıl resim yarışmamızın konusunu 'Denizde Eğlence' olarak belirledik. Yarışmaya 250 civarında çocuğumuz birbirinden güzel eserlerle katıldı. Çocuklar en çok denizde keyif alıyor. Dolayısıyla deniz ve eğlenceyi bir araya getirince hepsi birbirinden güzel ve rengârenk eserler ortaya çıktı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz" dedi.





Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 26.04.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 FENER Denizcilik
 OBA Den. Pet. İnş..
 ANTMARİN A.Ş
 ARIF KALKAVAN
 GÜNDEM Denizcilik..
 YARDIMCI Denizcil..
 LCM ROTA
 SMARİNE Elektrik
 H M Denizcilik
 TEMEL REİS Shippi..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim